Svet

4 Septembra, 2022 10:00

Usamljena a uspomene samo naviru: Ovo je mesto gde su Jelena i Duško često razmenjivali nežnosti (video)

Bazen Jelene Karleuše krije tajnu

Jaka kao lavica, nežna kao latica, epiteti su koji jasno opisuju osobine Jelene Karleuše. Iako se u prvi mah to možda i ne čini tako, duša joj je meka kao pamuk a ona, emotivna i ranjiva. Period u kom se nalazi izuzetno je težak za nju i njene devojčice, a javnost je gladni tigar iz čijih čeljusti izvući se je umetnost.

Pročitajte: Ovako izgleda kad Jelena Karleuša slavi rođendan – Poklone koje je dobila od Duška nije krila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Objavivši da se rastaje do Duška Tošića, emotivnim saopštenjem koje je šokiralo javnost i jasno govoreći da se više na tu temu neće oglašavati, Jelena je svakodnevno na meti radoznalih paparaca i medija koji žarko žele da saznaju šta se u njenom porodičnom domu zapravo dešava. Pre nekoliko dana, tačnije nakon nastupa u Leskovcu, kako bi zadovoljila radoznalost javnosti, Jelena je na pitanje o razvodu rekla:

– Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vreme ni mesto da pričam o tome. Mogu samo da ponovim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavestiti o tome – rekla je Jelena, što je mnoge navelo da pomisle da Karleuša ipak nije odustala od Duška.

Pročitajte: Potresna slika – Ovako je izgledala teško obolela Divna Karleuša posle duge borbe s rakom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

U velikom intervjuu za „Story“ Jelena je objasnila kako stoje stvari sa Duškom, čije ime, kako i sama kaže, nije vredno pomena.

– Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama – rekla je tada Jelena koja se neizostavno dotakla i svojih mezimica Atine i Nike te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak:

– Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam – bila je iskrena Jelena.

Pročitajte: Ništa se ne može sakriti – Otkriveno ko je muškarac koji je noću posećivao Jelenu Karleušu dok je Duško boravio u inostranstvu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nakon četrnaest godina braka i dve prelepe ćerke, teško je sakriti uspomene. One naviru sa svih strana, pogotovu kada živiš na mestu gde su one i nastale. Video Jelene Karleuša koji je pre nekoliko dana izašao na Instagramu, oduševio je javnost po ko zna koji put, budući da Jelena izgleda svetski i da to veoma često i ističe. Ipak, mnogi se dive njenoj snazi i volji da život nastavi dalje a kadrovi iz vile podsećaju na ljubav koja je nekad postojala. Mnogi su zato i pomislili da je u bazenu u kom se Jelena slikala i snimala, često provodila romantične trenutke s Duškom, uz čašu kvalitetnog vina i nadu da će ovaj brak uspeti. Da li je tako, nikad nećemo saznati, ali i mi, kao i većina, volimo da romantizujemo situacije i maštamo o nečemu lepom. Bez obzira na surovu svakodnevicu. Baš kao i Jelena…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot