Stil Jelene Karleuše
Svet

August 17, 2022 14:20

By

Ovako izgleda kad Jelena Karleuša slavi rođendan: Poklone koje je dobila od Duška nije krila

Rođendan Jelene Karleuše ove godine neće biti obeležen žurkom

Pop diva Jelena Karleuša danas puni četrdeset i četiri godine, a za razliku od prethodnih godina, ovaj rođendan je rešila da proslavi drugačije nego prethodnih godina.

Ona se umesto velike žurke, koju je uvek pravila 17. avgusta, odlučila da dan svog rođenja proslavi u društvu onih koje najviše voli, svojih ćerki, Atine i Nike.

Pročitajte: Kad zasluži, pomenuću ga – Karleuša nikad iskrenije o Tošiću i razvodu koji trese region 

Njih tri su juče otputovale u Dubaji, jednu od omiljenih destinacija porodice Tošić.

A, već danas Jelenu je u hotelu sačekalo divno iznenađenje, koji me pohvalila na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Prepoznali biste je po kosi i pogledu – Ovo je Jelena Karleuša pre svih operacija, prirodne grudi i usne (foto) 

No, poklone koje je dobila nije pokazala. Pevačica je ranijih godina svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštavala o poklonima koje je dobijala od supruga, međutim, ovaj put to nije slučaj.

Poslednji poklon koji je pokazala, a koji je, kako se pisalo, dobila od Duška, je 3000 crvenih ruža, koje su na njenu adresu stigle za Dan zaljubljenih.

Podsećamo, Jelena je nedavno na svom Instagram profilu objavila da je njenom i Duškovom braku došao kraj, međutim, Tošić se tim povodom nije oglašavao, pa se mnogi nadaju da je to bila samo pevačicina ishitrena odluka, te da će se slavni par pomiriti.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM