Istina o braku Karleuše i Duška
Svet

16 Avgusta, 2022 22:00

Kad zasluži, pomenuću ga… Karleuša nikad iskrenije o Tošiću i razvodu koji trese region

Karleuša nikad iskrenije o razvodu i Dušku 

Karleuša nikad iskrenije o razvodu i Dušku – Kad bude zaslužio, pomenuću ga

Jedna od najpolarnijih pop zvezda krasi najnoviju naslovnu stranu magazina „Story„, a povodom 44. rođendana u velikom intervjuu Jelena Karleuša ekskluzivno otkriva detalje koje intrigiraju čitavu javnost.

Najveća balkanska diva Jelena Karleuša je između ostalog konačno progovorila i o razvodu od Duška Tošića. Kako se iz jednog od njenih postova na „Instagramu“ moglo zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod što je glavna tema nagađanja u medijima, Jelena Karleuša britko je odgovorila:

Pročitajte: Ne piše mu se dobro – Karleuša u nikad izazovnijem izdanju otkrila – Ovo je prava istina o razvodu sa Duškom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je preterala kad je objavila saopštenje, pevačica jasno odgovara:

Pročitajte: Karleuša i Duško zajedno na odmoru – Fudbaler voli privatnost ali ovo nije uspeo da sakrije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama – kaže Jelena koja se neizostavno dotakla i svojih mezimica Atine i Nike te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak:

Karleuša nikad iskrenije o razvodu i Dušku – Borim se kako umem i  znam

– Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images