Sukob Jelene Karleuše i Topalka
Svet

August 12, 2022 10:07

By

Neki su se džaba radovali: Jelena Karleuša otkrila šta se dešava u njenom i Duškovom braku

Razvod Jelene i Duška na čekanju

Pevačica Milica Pavlović napravila je gala žurku povodom 31. rođendana, a među prvima je stigla Jelena Karleuša, koja je ovoga puta bila raspoložena za razgovor s novinarima.

Pročitajte: Problemima Jelene Karleuše nema kraja – Prvo je ostala bez Duška, a sad je doživela još jedan udarac 

Razvod Jelene i Duška

Ata images

– Milici još nisam ništa poželela, sad ću. Ova godina je godina kada su se ostvarili njeni snovi. Uskoro će i moj rođendan, ove godine neću slaviti. Malo sam umorna od priprema za novi album, malo sam se umorila. Uskoro izbacujem album koji izlazi uskoro. Posle albuma sledi smak sveta. Nadam se da će posle albuma biti velika turneja. Smatram da je ovo najbolji album u mojoj karijeri – rekla je JK.

Pročitajte: Oči u oči – Jelena Karleuša se našla u društvu žene sa kojom su povezivali Duška, pa uradila nešto neočekivano

Razvod Jelene i Duška

INSTAGRAM

Neizostavno je bilo pitati je o detaljima njenog i Duškovog razvoda, a pevačica je na pitanje “Kako je biti slobodna žena?” iznenadila odgovorom.

– Ja nisam razvedena, ne još uvek.

Inače, Karleuša se pojavila u haljini plave boje koja je bila providna i više je otkrivala nego pokrivala, a za izgled je, kao i uvek, pobrala brojne komplimente.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM