Nikolija i Relja
Svet

November 7, 2022 11:38

By

Nije baš sve tako sjajno: Vesna Zmijanac rekla šta misli o zetu, Relja joj uzvratio istom merom

Vesna Zmijanac i Relja Popović priznaju da se ne slažu u svemu

Već duže vreme po medijima se može pročitati da Vesna Zmijanac i Relja Popović nisu baš u najboljim odnosima. Ove napise dodatno je podgrejalo i to što su se pre nekoliko meseci tašta i zet našli u isto vreme na beogradskom aerodromu, ali su se vešto izbegli.

Pročitajte: Ne čeka zeta – Vesna Zmijanac u Grčkoj renovira ćerki stan, u sređivanje uložila ogromne pare 

Reper Relja Popović

Rajko Ristić

A, da Relja nije baš oduševljen sa svim u vezi Vesne rekao je to u jednoj emisiji kada su ga pitali šta ga to nervira kod tašte.

– Vesna ima sličan ego kao i ja, to me nervira – rekao je reper.

Pevačica je s druge strane bila malo rečitija kada je njen odnos sa  zetom u pitanju.

– Ja sam super kao tašta, ja sam uvek super. Volela sam da ima sina. A moj Relja je malo divlji, ja ga pomazim, a on se ne da. Mnogo ga volim, a voli i on mene – ispričala je pevačica ranije u emisiji „Sceniranje“ i dodala:

Pročitajte: Zabranjena ljubav – Vesna Zmijanac bila u vezi sa poznatim moćnikom, ali je morala da ode od njega 

Rajko Ristić

– Imamo mi naša estradna mišljenja, ja sam malo jarac, on je malo lav, ali mlad je. Bezveze se piše po medijima, kako mogu da budem ja u lošim odnosima sa decom. Prvo ne stižem, ne stižemo da budemo u lošim odnosima. Svi putuju, svi rade i kad se vidimo treba da budemo u lošim odnosima, ma kakvi. Imam mnogo godina i mnogo života iza sebe. Nisam histerična zvezda koja glumi neko ludilo. Svi imamo svoje kuće, svi imamo svoja posla i svi smo kao jedan kad bilo kome zafali bilo šta – otkrila je pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES