Relja Popovic
Svet

21 Decembra, 2021 12:48

Relja Popović izbegao SMRT za dlaku! Zet Vesne Zmijanac UPUCAN izvadili mu bubreg i slezinu!

Relja Popović pored ogromne popularnosti koju ima kao reper, ponovo je u centru pažnje zbog zapažena uloge u seriji „Besa”! On trenutno živi prilično mirnim i porodičnim životom. Kao pevač, on niže uspehe i uživa u ogromnoj popularnosti. Međutim, malo ko zna da je sa 19 godina bio upucan u stomak, te da je Relja Popović izbegao smrt za dlaku!

Relja Popović izbegao SMRT za dlaku!

Kako se svojevremeno navodilo, kao maturant ugostiteljsko-turističke škole, Relja je bio ranjen hicem iz pištolja u stomak. Drama se dogodila nedaleko od škole 2008. godine, kada je navodno drugaricu revolveraša Miloša Ivanovića, poznatijeg pod nadimkom Miško Pacov, vređao u obližnjem bifeu, piše Kurir.rs.

Operisan je u Urgentnom centru, gde su mu lekari boreći se za njegov život odstranili bubreg i slezinu. Pacova je policija odmah nakon ovoga uhapsila zbog pokušaja ubistva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja)

Zet Vesne Zmijanac UPUCAN izvadili mu bubreg i slezinu!

Kako je nedavno ispričao u jednom intervjuu, zet Vesne Zmijanac zbog ovog nemilog događaja nije upisao glumu 2008. godine na FDU. On je prošao u uži krug, ali su se, po njegovom mišeljnju, mnogi bojali da neće biti fizički spreman za takav korak, te ipak nije bio primljen. Tek kasnije, privatno je završio glumu ali, navodi se, i danas žali što se više nije bavio glumom.

To je verovatno razlog zašto uživa do daske kada snima spotove. Relja u javnosti retko kada govori o svom privatnom životu, ali poznato je da su mu Nikolija i njihova ćerka dve najveće radosti, prenosi Kurir.rs.

FOTO: ATA IMAGES