Ispovest Vesne Zmijanac svet novine svet portal
Svet

May 4, 2023 20:45

By

Sve je to zbog bezvolje i bolesti: Vesni Zmijanac izgled više nije važan, skroz se zapustila FOTO

Izgled Vesne Zmijanac svi pamte kao besprekoran

Vesna Zmijanac je početak ove 2023. provela po lekarima a vest da mora da se operiše, uplašila je njenu porodicu i samu pevačicu.

Pročitajte Znojenje, drhtavice sve je kako ne treba – Vesna Zmijanac nije dobro, ovo su novi detalji stanja pevačice

ATA images

Zbog visokog pritiska sa kojim se bori godinama unazad, primljena je u bolnicu, a nakon iscrpnog pregleda lekara ustanovljeno je da je ugradnja bajpasa najbolje rešenje. Zapravo doktori su estradnoj umetnici već neko vreme to savetovali, ali kako se osećala dobro smatrala je da bi još koju godinu odlazak pod nož mogla da odloži. Nažalost, vremena za odlaganje ovoga puta nije bilo te je usledila operacija i ugradnja stenta od čega se evo već drugi mesec ona oporavlja na Bukulji.

Pročitajte Nije baš sve tako sjajno – Vesna Zmijanac rekla šta misli o zetu, Relja joj uzvratio istom merom

Paparaco lov printscreen

Izgled Vesne Zmijanac – Pevačica uživa što dalje od užurbanosti i gradske vreve

Odlazak u vikendicu na planinu postao je tradicija pevačice, koja već dugo ne letuje i ne zimuje na elitnim destinacijama već isključivo na Bukulji, zahvaljujući kojoj puni baterije, a tvrdi i da se tamo najbolje odmori i skloni od svega, što joj je i ovoga puta bio cilj. Odmah po izlasku iz bolnice Zmijančeva se zaputila na svoje parče zemlje gde joj je jedno vreme, pre nego što je angažovala medicinsku pomoć, pravila društvo i Nikolija. Za to vreme, budući da zdravljem više ne želi da se igra, Vesna je donela određene značajne odluke, a u međuvremenu i izgled Vesne Zmijanac znatno se korigovao, piše Story.

Pročitajte – Tužne slike sa Bukulje: Pogledajte kako Vesna Zmijanac izgleda posle operacije srca FOTO

S obzirom na zahtevan operativni zahvat i dijetalnu hranu u bolnici znatno je smršala, a kako joj je po izlasku savetovan rigorozan režim ishrane sa tim je i nastavila, te bi se reklo da se prepolovila. Izgled Vesne Zmijanac po izlasku sa klinike, što su zabeležili paparaci šokirao je javnost, koja je istoga trena pevačkoj divni krenula da šalje reči podrške što poštom, što putem društvenih mreža.

Pročitajte Nikolija presrećna zbog pomirenja – Vesna Zmijanac ponovo ljubi bivšeg muža, velikog zavodnika i moćnika (foto)

Zdravlje Vesne Zmijanac

Ata images

Veliki broj fanova Vesna ima uprkos tome što već duže vreme ništa ne snima i nije zastupljena u medijima. Vole je svi od 7 do 77 i svi nestrpljivo iščekuju njen povratak na scenu i obećani koncert. Uprkos zdravstvenim preoblemima ostala je Vesna neko za koga se i dalje navija i uvek traži karta više za nastupe. Ne zaboravljaju se njeni hitovi snimani osamdesetih, devedesetih godina. Ne zaboravlja se ni njen manekenski stas i lepota kojom je retko koja njena koleginica mogla da se pohvali. Tome možda čak i najbolje svedoče fotografije iz tog vremena. Jedna od njih na kojoj Zmijančeva ima crnu zalizanu kosu i majicu dubokog dekoltea dospela je nedavno u medije i dala priliku javnosti da se još jednom priseti perioda kada je ona bila velika balkanska zvezda, možda čak i jedna od najvećih.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić