Izgled Krstinje Matanović
Svet

March 23, 2023 18:15

By

Krstinja posle razvoda smršala toliko da je jezivo: Razvod je mala smrt, nisam više ta… FOTO

Izgled Krstinje Matanović šokirao javnost, niko je ne prepoznaje

Kada je pre desetak dana najavila izlazak njene nove pesme, Krstinja Matanović doslovno je zapalila publiku koja je sa nestrpljenjem iščekivala današnji dan kada je singl pod nazivom „Nisam više ta“ ugledao svetlost dana.

Pročitajte: Krstinja Todorović otkrila razloge zbog kojih je ostavila muža – a pomenula i udvarače

Krstinja posle razvoda smršala toliko da je jezivo: Razvod je mala smrt, nisam više ta... FOTO

Iako se danas može pohvaliti da živi život o kome je sanjala, njen put do uspeha nije bio lak.

Prekomerna kilaža sa kojom se borila koštala je brojnih prepreka na tom putu, međutim nakon što je izgubila preko 80 kilograma i uspešno izvršila estetski zahvat skidanja viška kože, bivša finalistkinja danas uživa u svom telu i novom izgledu…

Pročitajte: Prve slike Krstinje nakon rizične operacije koju je platio Saša Popović 

Krstinja posle razvoda smršala toliko da je jezivo: Razvod je mala smrt, nisam više ta... FOTO

Fizička promena koja je uticala na dobijanje novog samopouzdanja i energije kojom pleni, predstavljena je u spotu koji je radio Dušan Šljivić, a u kome se vide kadrovi sa njenih prvih pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ i pevačica koja u njih gleda sa ove perspektive života i poručuje kako je nova osoba.

Pročitajte: Bojana Stamenov pokazala nove rezultate dijete, ovo još nikome nije pošlo za rukom (FOTO)

Tekst i muziku za ovu numeru radio je Milan Miletić, a brza melodija sa jakom porukom koju nosi već na prvo slušanje osvaja publiku.

Bravo Krstinja“, „Zaslužuješ samo najbolje“, „Svaka čast“, „Ovo smo očekali“, samo su neki komenatra ispod ove pesme koju možete poslušati u videu ispod.

Podsećanja radi, protekle dve godine bile su jako turbulentne i stresne za mladu zvezdu “Granda“ Krstinju Todorović, sada ponovo Matanović.

Nakon operacije želuca, velikog finala pomentog takmičenja, operacije uklanjanja viška kože i traumatičnog oporavka koji je i dalje u toku, Krstinja se rastala od muža Bogdana.

Pročitajte: Bojana Stamenov došla na snimanje, niko je nije prepoznao – Još više se osušila (FOTO)

Krstinja posle razvoda smršala toliko da je jezivo: Razvod je mala smrt, nisam više ta... FOTO

Instagram

Izgled Krstinje Matanović – Nije više ista osoba

Proces razvoda koji je tek pokrenut za nju predstavlja posebnu vrstu stresa, koja joj je u ovom trenutku bila najmanje potrebna.

– Kažu da je razvod ravan maloj smrti, gubitku voljene osobe, i to je nešto što čovek ne može tek tako, ravnodušno da prođe. To je velika patnja, bol…ali život je nepredvidiv, to se dešava a mi smo tu da ih podnesemo najbolje što možemo – rekla je Krstinja i dodaje:

– Ovo je najgore vreme u kome je mogao da mi se desi razvod. Ali trebalo je da se desi, nije moglo da funkcioniše, bilo bi mučenje za obe strane.

Sa nekedašnjim suprugom ostala je u dobrim odnosima i truditi se da održi prijateljski odnos u kome će jedno za drugo uvek biti tu.

– Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog – rekla je pevačica.

Posao kojim se bavi i ljudi iz okruženja daju joj snagu da nastavi dalje, a kako kaže, ono što je najvažnije jeste istina koju ona i Bogdan vrlo dobro znaju.

– Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina – rekla je Krstinja Matanović ranije za „Grand magazin“.

AUTOR: SVET

IZVOR: Grand.nova.rs / Svet

FOTO: Screenshot / Privatna Arhiva