Bipolarni poremećaj
ekskluzivno

March 19, 2023 16:15

By

Branka Katić ostavila supruga i trajno se preselila u Beograd: Evo koga sada ljubi FOTO

Suprug Branke Katić ostao je sa sinovima u kišnom Londonu

Sunčan prolećni dan i prijatno ćaskanje na klupi ispred Beogradskog dramskog pozorišta, čiji je kompletan ansambl dobio nagradu za predstavu “Božanstvena komedija”… E upravo o tome godinama je sanjala Branka Katić u kišnom Londonu gde se srećno udala i gde živi sa porodicom. Beograd joj je nedostajao, pa se vratila da zaigra pred publikom.

Pročitajte: Glumica se oprostila od voljenih – Branka Katić je sve ostavila i vratila se staroj ljubavi

Suprug Branke Katić

Foto: ATA images

Međutim, njeno srce ipak je i dalje u prestonici Velike Britanije gde je ostao suprug Branke Katić , Džulijan Farin sa njihovim sinovima. O porodici glumica retko govori, a nedavno je izjavila da joj Beograd prija te da nema nameru uskoro da ide nazad u Englesku:

– Evo, tu sam i radim. Lepo mi je i zapravo planiram da se potpuno vratim u Beograd. Ovo je moj grad, ovde imam priliku da se bavim onim stvarima koje želim profesionalno. Ovde imam publiku koja me voli, a i deca su mi velika – kaže glumica koja je u međuvremenu postala stalni član BDP-a.

Pročitajte: Komšije ogorčene progovorile o glumici – Branka Katić je sve ono što niste mogli ni da zamislite

Suprug Branke Katić

Foto: Rajko Ristić

– Volim sve u Beogradu, čak i ono što mislim da ne valja. London je velika metropola, kulturna ponuda je jako velika i uvek možeš da nađeš nešto da ti hrani dušu – kaže Branka.

Pročitajte: Ponovo na malim ekranima – Branka Katić se vratila u Srbiju

Suprug Branke Katić

Foto: Rajko Ristić

Katićeva je ovih dana uslikana ispred matičnog pozorišta kako uživa u lepom vremenu i razgovoru sa bliskom prijateljicom. Čini se da joj Džulijan ne pravi problem što je rešila trajno da se preseli za Beograd, već da je taj njen potez njihovu ljubav samo ojačao, a on će joj se pridružiti čim mu obaveze budu dozvolile.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images