Rođendan Miljaninog sina
Svet

July 30, 2022 14:00

By

Marija Kulić u suzama: Miljani se zdravstveno stanje pogoršalo, operacija želuca je može skupo koštati

Zdravlje Miljane Kulić ozbiljno je ugroženo

Miljana Kulić nedavno se podvrgla operaciji želuca ne bi li se tako rešila viška kilograma. Zahvat je obavljen u prestižnoj klinici u Turskoj, a Kulićeva je ubrzo nakon intervencije puštena iz bolnice. Iako se u prvi mah dobro osećala, Miljani se zdravstveno stanje naglo pogoršalo zbog čega je hitno primljena u Urgentni centar u Nišu.

Zdravlje Miljane Kulić zabrinulo fanove

Naime, nakon što je otkazala gostovanje u jednoj emisiji, a potom i izostala sa rođendana sina Željka, Miljanini fanovi ozbiljno su se zabrinuli. Nakon brojnih pitanja i poruka podrške, Miljanina majka Marija Kulić oglasila se putem svog Instagram profila i otkrila da se njena ćerka jako loše oseća i da je hitno primljena u Urgentni centar gde lekari daju sve od sebe ne bi li joj pomogli.

Pročitajte: Haos! Miljana divljala u bolnici – Vodite me kući, neću da umrem ovde

zdravlje miljane kulić

Instagram

– Miljana je od sinoć u Urgentnom centru i nije joj dobro. Do pre pola sata smo bili sa njom, ali više ne dozvoljavaju zbog korone – požalila se Marija.

Pročitajte: Marija Kulić napravila rođendansku žurku za unuka, a onda je Miljana upropastila slavlje

zdravlje miljane kulić

Rajko Ristić

Zdravlje Miljane Kulić zabrinulo je porodicu, ali i brojne fanove koji rijaliti zvezdi šalju neizmernu ljubav i žele brz oporavak.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ