Vesna Zmijanac nakon operacije
Svet

March 8, 2023 10:15

By

Pritisak joj je 250, može se desiti i ono najgore: Vesna Zmijanac mora hitno na operaciju srca

Zdravlje Vesne Zmijanac poboljšaće se operacijom

Iako se po beogradskim ćoškovima već neko vreme spekuliše gde je nestala Vesna Zmijanac, niko nije zaista mogao da pretpostavi pravi razlog njene medijske ilegale.

Pročitajte: Zabranjena ljubav – Vesna Zmijanac bila u vezi sa poznatim moćnikom, ali je morala da ode od njega

Zdravlje Vesne Zmijanac

Foto: Instagram

Naime, zdravlje Vesne Zmijanac je u lošem stanju, pa se pevačica primirila i otkazala nastupe kako bi mogla da se izleči. Ono što nije očekivala jeste u kojoj meri je njeno zdravstveno stanje narušeno, pa ju je istina poprilično pogodila. Naime, ona mora hitno na operaciju srca, kako bi joj lekari ugradili bajpas. Pevačica već duže vreme ima problem sa dotokom krvi u srce, pa je krajem nedelje zakazala intervenciju u jednoj državnoj bolnici u Beogradu.

Pročitajte: Zdravlje Vesne Zmijanac narušeno – Pevačica u bolnici, ne može da dođe sebi, otkazani svi nastupi

Zdravlje Vesne Zmijanac

Rajko Ristić

– Vesna se u poslednje vreme nije osećala dobro. Imala je česte aritmije, a i pritisak joj je bio visok, išao je i do 250. Zato je zakazala pregled, na kom su doktori ustanovili da mora što pre da ugradi bajpas – započinje priču izvor blizak pevačici.

Kako ističe Vesnin bliski prijatelj, folk diva se nije uplašila operacije na srcu koja će joj biti izvršena, ali ju je jako pogodila činjenica da se ne zna kada će moći ponovo da stane pred mikrofon.

Pročitajte: Svi čekaju reakciju bivšeg muža – Gola slika Vesne Zmijanac kruži internetom, šta joj je ovo trebalo (foto)

Zdravlje Vesne Zmijanac

Ata images

– Vesna je lavica, ne preza ona ni od čega, pa ni od operacije, koja je rutinska. Ali teško joj je palo to što mora da zove gazde klubova i saopšti im da u naredna dva meseca neće nastupati. Ona je veliki profesionalac, pa ne želi da razočara publiku, koja željno iščekuje njene tezge. Iako nevoljno, ipak je to učinila.

Zdravlje Vesne Zmijanac ozbiljno je ugroženo, najveća podrška su joj Nikolija i Relja

Zdravlje Vesne Zmijanac

Foto: Instagram

Zmijančeva je poznata kao samostalna i hrabra žena pa tako ne želi da opterećuje Nikoliju i Relju sopstvenim problemima jer oni moraju da se posvete ćerkama i poslu, međutim njih dvoje su joj najveća podrška. Ne odvajaju se od nje, a nakon izlaska iz bolnice biće neko vreme kod njih u stanu dok se potpuno ne oporavi.

Pročitajte: Nikolija promenila lični opis – Sad je identična kao Vesna Zmijanac iz najboljih dana FOTO

Zdravlje Vesne Zmijanac

Foto: Rajko Ristić

– Stalno su u kontaktu, Relja ju je čak vodio na sve preglede. Ćerka ju je posavetovala da bi najbolje bilo da posle operacije ode u njen stan u Atini, da se tamo oporavi, ali Vesna ne želi da čuje za to. Rekla je da će nekoliko dana nakon intervencije biti u Beogradu, a da potom odlazi na Bukulju kako bi uživala u čistom vazduhu i prirodi. Relja je preuzeo brigu o njenoj ishrani, pa tako Vesna više neće moći da jede kao što je do sada – slaninu, sarme, domaći hleb… Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane – završava izvor.

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Ata images