Fotografija Anastasije i Nemanje
Svet

August 11, 2023 17:00

By

Teniserka preti da uništi odnos Gudelju: Olivera spletkari na Instagramu, pogledajte dokaz FOTO

Ćerka Predraga Danilovića dobila kompliment od Olivere

Prošlo je već godinu dana otkako Anastasija i Nemanja uživaju u svojoj ljubavi. Blagoslov su dobili i od porodica Gudelj i Ražnatović pa su celo leto proveli zajedno na egzotičnim putovanjima nakon gubitka bebe. Osim što su Tasa i Nemanja bili nerazdvojni, Cecina naslednica većinu svog vremena provodila je i sa Nemanjinom majkom Oliverom, sestrom Vanjom i bratom Dragišom s kojim je, po svemu sudeći, ostvarila najbolji odnos. Čini se, ipak, da je ovo bilo nekad.

Danas je priča sasvim drugačija…

Pročitajte Evo zašto svi zavide Anastasiji – Poznato kako je Nemanja Gudelj zaveo Cecinu naslednicu

Na početku njihove ljubavi majka Nemanje Gudelj nije krila oduševljenje Anastasijom čak i dok se nisu videle uživo.

Proslava Tasinog rođendan samo je kumovala njihovom zbližavanju oko kog ni Ceca nije krila oduševljenje.

Pročitajte Ovako to izgleda kada braća zavode – Dragi Gudelj i Milica Todorović u emotivnom zanosu (foto)

Ipak, budući da se Nemanja skrasio pored Anastasije, red bi bio da i Dragiša, kog su svojevremno spajali sa prelepom Milicom Todorović, nađe devojku sličnog kalibra. Na Instagramu se pročulo da je Olivera komentarisala sliku Olge Danilović, ćerku popularnog košarkaša Predraga Danilovića.

Ona je, naime, na njenoj fotografiji na kojoj izgleda preplanulo i egzotično stavila srca uz komentar “Uvek prelepa” što jasno aludira na to da se porodice Gudelj Danilović poznaju od ranije.

Pročitajte Olivera jasno i glasno rekla – Ne želim Anastasiju preko mog praga, Nemanja joj odgovorio samo jedno…

Ćerka Predraga Danilovića

Foto: Insatgram Screenshot

Budući da je Olga, ćerka Predraga Danilovića svojevremeno bila sa Bogdanom Bogdanovićem, momkom iz tatine branše, ne bi bilo loše da se ovog puta okrene ka fudbalu i možda baš tu pronađe ljubav svog života.

Ipak, zbog odnosa Olivere i Anastasije koji je obavijen velom misterije, ni dan-danas nije jasan tačan razlog ovog Oliverinog komentara na Olginu fotografiju, buudći da su i Nemanja i Dragiša u srećnim vezama…

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram