Majka Nemanje Gudelja
Svet

31 маја, 2023 20:45

By

Zar ste toliko bezdušne: Nemanja i Tasa zavijeni u crno zbog gubitka bebe, objava Vanje i Olivere iznenadila FOTO

Slika Vanje Gudelj nakon što je njen brat izgubio bebu iznenadila

Nakon tragične vesti da su Nemanja i Anastasija izgubili bebu, svi članovi porodice su se povukli iz javnosti i o tome da uopšte i ne govore.

Pročitajte Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

Slika Vanje Gudelj

Za ovaj nemili događaj javnost je saznala preko Nemanjnigo prpfila gde je on o napisao tužno saopštenje.

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je srpski reprezentativac na svom Instagram profilu.

Pročitajte Poznati se opraštaju od ubijene dece – Njihove reči su nikad tužnije

Slika Vanje Gudelj

Nakon toga, isplivala je informacija da je Tasa ugasila profil kako bi se zaštitila od uznemiravanja javnosti i odbolovala u tišini svoju bol. S druge strane, pre nekoliko dana Olivera Gudelj odblokirala je svoj nalog ali ga je po novom, ponovo zaključala.

Pročitajte Život mi je sada mnogo bolji – Anastasija Ražnatović pobegla iz toksične sredine, konačno priznala da je kraj

Slika Vanje Gudelj

Olivera Gudelj se još uvek nije oglašavala povodom gubitka unuke, ali je objava Vanje Gudelj na Instagramu mnoge iznenadila.

Naime, ona je danas, u ranim jutarnjim časovima objavila sliku iz teretane koju su mnogi okarakterisali degutannom. Na mrežama, povela se čak i rasprava da su u ovoj situaciji obe veoma bezdušne, što ćete se i sami složiti, ipak nije istina.

Na kraju svih krajeva, svako svoju bol proživljava na različite načine ne ispoljavajući baš svaku emociju putem društvenih mreža…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram