Nova objava Nemanje Gudelja
Svet

May 31, 2023 09:00

By

Slika Nemanje Gudelja nakon gubitka bebe slama srca: Samo je ovo uspeo da izusti FOTO

Nova objava Nemanje Gudelja naterala na suze

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su podelili vesti da će uskoro postati roditelji i da pevačica čeka devojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on sinoć obavestio javnost.

Pročitajte Drastičan potez nakon gubitka bebe – Odluka slomila Nemanju, Anastasija ostavlja sve

Nova objava Nemanje Gudelja

Ata images

Anastasija Ražnatović je svoj profil na Instagramu ugasila, pa se potpuno povukla iz javnosti, želeći da težak period provede sa Nemanjom Gudeljem i uz podršku najbližih, a on se danas oglasio na društvenim mrežama i u više objava zahvalio obožavateljima na podršci posle saopštavanja tužne vesti.

Pročitajte Anastasija nema od bola – Poslala snažnu poruku posle koje će se svi zamisliti FOTO

Nova objava Nemanje Gudelja

Instagram

– Hvala vam! – napisao je u jednoj od objava, dok na drugim vidimo poruke podrške i njega sa kolegama.

Pročitajte Cecina naslednica izgledom obara s nogu ali ovaj snimak sve je iznenadio – Nemanja Gudelj zabrinut (video)

Nova objava Nemanje Gudelja

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je fudbaler juče na svom Instagram profilu.

Pročitajte Sve je ukazivalo na to da nešto nije u redu – Ceca prvi put u javnosti posle gubitka unuke FOTO

Nova objava Nemanje Gudelja

Anastasijino poslednje oglašavanje bilo je pre nekoliko dana, kada je slavila rođendan. Anastasija je tad okačila niz storija, gde su njeni fanovi napravili video zapise povodom rođendana. Jedan snimak ju je posebno dirnuo, na kome vidimo Ražnatovićevu dok je bila devojčica, kako prepričava doživljaje i iznenađenje koje su joj tada priredili za rođendan. Uz video dodala je emotikone koji plaču, puno srce i ruke koje se mole.

Nemanja Gudelj je tad svojoj dragoj priredio nezaboravno iznenađenje. On je, naime, iznenadio Anastasiju tortom na kojoj je pisao broj 25, a onda i šarenim balonima i plišanim igračkama.

– Volim te – napisala je ona tada u opisu objave.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images