Novi dečko Milice Todorović svet portal svet
Svet

June 10, 2023 15:00

By

Nećete je prepoznati: Milica Todorović se deformisala od viška kilograma, podbradak u prvom planu FOTO

Izgled Milice Todorović zaprepastio je mnoge

Milica Todorović godinama muči muku sa kilogramima, stalno je na nekim dijetama, pa smrša, pa se opet ugoji i tako u krug. Za potrebe snimanja serije Pevačica, koja će od septembra biti emitovana, Milica je uz pomoć nutricioniste i ličnog trenera vidno smršala, i taman kad su je svi pohvalili kako je doterala liniju, ona se opet zapustila.

Pročitajte:U vezi sa poznatim reperom – Milica Todorović obelodanila vesti o prinovi, stiže pojačanje FOTO

Izgled Milice Todorović

Rajko Ristić

A period svoje zgodnoće iskoristila je i da snimi spot za duetsku pesmu sa Gazda Pajom koja je re par dana izašla. Na snimanju emisije ‘Nikad nije kasno’, pojavila se obučena u crno od glave do pete, jer crno pa se ne vidi, ali podbradak nije mogla da sakrije kao ni prste koji su ispali iz sandala. Pevačica kako i sama kaže nije vična u kuhinji, a ljubav prema hrani ne krije, te je uglavnom naručuje.

Pročitajte: Milica Todorović je ludo volela ovog pevača, a on je oženio drugu, promenio zanimanje i sad izgleda neprepoznatljivo FOTO

Izgled Milice Todorović

Rajko Ristić

– Nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam seksi. Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić, pa mi je čudno, ali se lepo osećam – istakla je Milica.

Pročitajte: Drama u Kruševcu – Milica Todorović se obračunala sa komšinicom, reagovala i policija

Izgled Milice Todorović

Rajko Ristić

Ipak, njena harizma i šarm isijavaju iz nje te najnoviji izgled Milice Todorović, koji ćemo priznati nije najslavniji pada u senku jer gde god da se ona pojavi zagarantovan je smeh i dobra zabava.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić