Milica Todorović bez šminke Svet, Svet portal
Svet

November 28, 2023 15:45

By

U trenerci, bez frizure i šminke: Jel moguće da je ovo pravo lice Milice Todorović

Milica Todorović bez šminke deluje negovano i sveže

Milicu Todorović mnogi kritikuju da bi mogla više da se potrudi oko svog stajlinga i kad nije na sceni, a manje da misli na udobnost jer ipak je estradna zvezda čije bi odevne kombinacije mnoge devojke želele da iskopiraju. Međutim, Milica Todorović bez šminke je sepktakl.

Milica Todorović bez šminke svet portal

Rajko Ristić

Popularna pevačica baš kao i mnoge svetske zvezde nema problem da na ulicu izađe obično obučena i bez šminke, pa smo je na aerodromu snimili u donjem delu trenerke i perjanoj jakni.

I dok Milica Todorović želi da joj bude prijatno dok se vraća sa napornih nastupa u inostranstvu, njene koleginice Milica Pavlović i Jelena Karleuša i te kako paze da i tada izgledaju glamurozno i skupo, pa vode računa o svakom modnom detalju.

Milica Todorović bez šminke Svet, Svet portal

Rajko Ristić

Milica Todorović bez šminke izgleda mlađe

Ali mnogi fanovi je u tome i podržavaju jer kako tvrde, Milica Todorović bez šminke je prelepa, prirodna je i lepa devojka i ne boji se da u javnost izađe sa samo kremom na licu. Ona se trudi da joj koža i kosa budu negovani, a mejkap preko dana, ako niste na poslu, zaista nije neophodan i taj trend sve više žena prihvata.

Pročitajte Smršajte i vi gladovanja, dijeta Milice Todorović čini čuda, u ovome je tajna

“Milica previše opterećuje kožu šminkom za nastup, a i za brojna televizijska snimanja, pa gleda da odmori lice kad god može. Ona se šminka sama, jako to voli i ume, čak je išla na časove kod čuvenog Laze i na kvalitetan mejkap daje mnogo para”, kaže njena koleginica.

Milica Todorović bez šminke Svet, Svet portal

Rajko Ristić

Milica Todorović bez šminke  – Pevačica išla na časove make-upa

Ali, sa garderobom je druga priča. Ako već na nastupu mora satima da peva utegnuta i na visokim štiklama, bar dok putuje Milica hoće da nosi udobnu obuću i odeću.

Uostalom, tako se lakše prikrije i par kilograma viška sa kojima povremeno kuburi. Milica ne krije da nije ljubitelj garderobe kao mnoge žene i kaže da uvek duboko udahne pre nego što otvori ormar i počene da se sprema.

Pročitajte Ovako to izgleda kada braća zavode – Dragi Gudelj i Milica Todorović u emotivnom zanosu (foto)

Za razliku od većine pevačica koje svoje toalete čuvaju i decenijama, ona sav višak poklanja ili čak baca, a na račun svoj ležernog stila se i našalila: “Jel Nataša Bekvalac rekla da kad izađe na ulicu, izgleda kao socijalni slučaj! Jel to ona rekla? E ja sam Nataša broj dva.”

Milica Todorović bez šminke Svet, Svet portal

Rajko Ristić

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić