Život Milice Todorović svet novine svet portal
Svet

February 10, 2023 09:00

By

Milica Todorović je ludo volela ovog pevača, a on je oženio drugu, promenio zanimanje i sad izgleda neprepoznatljivo FOTO

Bivši dečko Milice Todorović sad je potpuno neprepoznatljiv

Kada se pre osamnaest godina pojavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, petanestogodišnja Milica Todorović već na prvu loptu osvojila je srca publike, ali i srce Nenada Jovanovića. Nenad je kao i Milica, takođe bio učesnik pomenutog takmičenja, ali i njena najveće podrška.

Između njih dvoje prvo se rodilo prijateljstvo, koje je ubrzo preraslo u ljubav.

Pročitajte: Bivši dečko Milice Todorović nije se dopadao njenom ocu – Ovako je ranije govorio o njemu

Facebook

Zaljubljeni par je u zajedničkim izjavama tvrdio da će ostati zajedno do kraja života, ali su se, ipak, razišli posle četiri godine veze. Milica je tada počela da se zabavlja sa Radetom Kovačevićem, rođenim bratom Saše Kovačevića, dok se Nenad okrenuo karijeri.

− Ostali smo u super odnosima, što je nekim ljudima čudno. Uvek se lepo pozdravimo, nema razloga da bude drugačije. Nismo se svađali, ona je super devojka, kvalitetan čovek, čujemo se kada je teško i uvek smo tu jedno za drugo − otkrio je Nenad, bivši dečko Milice Todorović, u emisiji Grand magazin.

Pročitajte: Drama u Kruševcu – Milica Todorović se obračunala sa komšinicom, reagovala i policija 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nenad Neša Jovanović (@nesa_jovanovic_official)

− Dve godine posle takmičenja počeo sam da radim sa Danijelom Vranić, koja je u beogradskim klubovima bila broj jedan. Proputovali smo dosta, kao što sam i sa Zvezdama Granda. Išlo mi je odlično, radio sam privatna veselja, svirke, a onda sam se povukao – priznao je bivši dečko Milice Todorović, koji je nestao sa muzičke scene iako su mu predviđali ozbiljnu karijeru.

Pročitajte: Gudelj je prošlost – Milica Todorović zapala za oko poznatom fudbaleru, na pomolu je nova ljubav

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nenad Neša Jovanović (@nesa_jovanovic_official)

Odlučio je da prednost da porodičnom životu, pa se 2014. godine oženio i dobio sina. Još se bavi muzikom, ali se ne eksponira javno. Sa suprugom je započeo privatni biznis, zajedno vode poslastičarnicu.

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, FACEBOOK