Teodora Džehverović na košarkaškoj utakmici 
Svet

7 јуна, 2023 15:45

By

Nema više skrivanja: Teodora Džehverović i Bogdan Bogdanović obelodanili ljubav FOTO

Teodora Džehverović na košarkaškoj utakmici 

Pevačica Teodora Džehverović bila je u utorak uveče u beogradskoj Areni gde je bodrila Partizan protiv Cedevita Olimpije. Ona se pojavila sa prijateljicom, a zbog njenog prisustva na utakmici mnogi komentarišu da sa nekim iz Partizanovog tima ima nešto više od prijateljstva.

Pročitajte Pavle Mensur i Teodora Džehverović u ljubavnom zanosu – Pogledajte fotografije koje su odale par FOTO

Teodora Džehverović na košarkaškoj utakmici 

Instagram

Teodora Džehverović se na utakmici pojavila u farmerkama i beloj košulji u kojoj joj je bujno poprsje došlo u prvi plan, ali i sa torbicom poznatog brenda koja košta 2.400 evra.

Inače, Teodora Džehverović je još jednom bodrila košarkaše Partizana, a posebnu pažnju privuklo je njeno prvo pojavljivanje u publici.

Pročitajte Teodora Džehverović je žrtva ovog momka – Kamere snimile kako je dodiruje po zadnjici, pale i pretnje šamarima VIDEO 

Teodora Džehverović na košarkaškoj utakmici 

ATA images

Tada su mediji preneli da je pevačica u vezi sa plejmejkerom Crvene zvezde Lukom Vildozom, međutim ona je to žustro demantovala ranije.

Ipak, Teodora i njena prijateljica pomno su pratile utakmicu i navijale za odabrani tim i naše igrače, objavivši sliku sa tribina.

Teodora Džehverović na košarkaškoj utakmici u isto vreme kad i Boganović

Spontani snimci sa ovog sportskog događaja otkrili su i da je Bogdan Bogdanović bio na istom dešavanju u želji da svojim kolegama pruži podršku u presudnim trenucima.

Pročitajte Osvajačica Rolan Garosa Olga Danilović – Tata i ja smo plakali zajedno (foto)

Teodora Džehverović na košarkaškoj utakmici 

ATA images

Bogdan je uživao utakmici, dok je Teodora pomno pratila dešavanje na terenu. Ovim putem oboje su otkrili da ih spaja ista ljubav – prema košarci i terenu…

Da li se njih dvoje privatno poznaju i da li su se nakon završetka utakmice pozdravili, još uvek nikom nije poznato…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images