Majka Nemanje Gudelja
Svet

August 11, 2023 10:30

By

Olivera jasno i glasno rekla: Ne želim Anastasiju preko mog praga, Nemanja joj odgovorio samo jedno…

Medijska tišina Olivere Gudelj svima je čudna 

Nesuglasice između Olivere i Cecine naslednice nepremostive su a dokaz svemu tome jeste i to što ni nakon svega što je sa svojim izabranikom lepa Tasa prošla ona nije naišla na podršku od strane Nemanjine majke, bar ne javno, iako su svi očekivali da će njih dve naći zajednički jezik.

Pročitajte Nemanja Gudelj sav krvav, glava mu u ranama i ožiljcima – Ishod operacije neizvestan FOTO

Medijska tišina Olivere Gudelj

Instagram

Medijska tišina Olivere Gudelj je s razlogom, ne želi da bude dostupna za komentare

Na “Instagramu” se već duže vreme ne prate, a prvi korak ka tome napravila je upravo svekrva Anastasije Ražnatović koja je na istom veoma aktivna.

Iako u poslednje vreme ona pratioce buni odlukama da se čas povuče sa društvenih mreža, čas aktivira nalog, otključa ga, pa iznova zaključa, svakim svojim postom ona stavlja do znanja da za popularnu snajku na istom nema mesta, te do sada nije osvanula objava koja sluti na njeno pomirenje sa Anastasijom.

Pročitajte Borba za goli opstanak, teški dani tek predstoje – Nemanja Gudelj priznao da nije dobro VIDEO 

Medijska tišina Olivere Gudelj

Instagram

Naprotiv, svi u njenim objavama vide samo provokaciju na Tasin račun i kada za to ima povoda i kada nema, a zbog čega nosi epitet nezgodne svekrve svedoči još jedna njena objava u nizu.

Svekrva Anastasije Ražnatović naime objavila je sliku sa plaže koja u srcu nacrtanog od peska sadrži inicijale “NONDV” i svima je jasno da su to početna slova imena članova porodice Gudelj: Nebojše, Olivere, Nemanje, Dragiše i Vanje.

Pročitajte Anastasija Ražnatović Boga moli za pomoć – Daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim FOTO

Medijska tišina Olivere Gudelj

Guliver Getty Images / ATA images

 

Mnogi su se zapitali da li ovo srce nije bilo dovoljno veliko da stane još jedno slovo – slovo “A”, te doneli zaključak kako Olivera još uvek Tasu ne smatra članom porodice.

Pročitajte Bol za unukom ih je ponovo zbližio – Ceca i Olivera Gudelj zagrljene, ovo Anastasiji mnogo znači FOTO

Medijska tišina Olivere Gudelj

Ipak, i pored svih nedaća sa kojima se u poslednje vreme susreću, Anastasija i Nemanja uspešno održavaju svoju ljubav i uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno, a da se na neodobravanje gospođe Gudelj preterano ne obaziru svedoče i njihove zaljubljene objave na društvenim mrežama piše Story.

Čak ni na veridbu koja se dogodila pre nekoliko dana nije reagovala, stavila srce ni komentar u objavu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: Instagram