Trudnoća Katarine Živković
Svet

March 21, 2024 15:45

By

Kaća Živković o drugom stanju, strah je bio jači od sreće: Pevačica moli za ovo

Trudnoća Katarine Živković iznenadila je javnost

Pevačica Katarina Živković nedavno je potvrdila spekulacije da je u drugom stanju i odlučila da na njih stavi tačku, međutim trudnoća Katarine Živković iznenadila je javnost i svaki detalj ove vesti se pomno prati…

Trudnoća Katarine Živković svet portal svet

ATA images

Trudnoća Katarine Živković – Ovo je njeno poslednje oglašavanje o istoj

– Ovo je moje poslednje oglašavanje o trudnoći. Pre svega, želela bih da se zahvalim svim novinarima koji su poštovali moju odluku da o njoj ćutim, ali verujem da je, osim ljudskosti, razlog i to što sam sa njima imala fer i korektnu saradnju punih 16 godina! Tačno je, trudna sam i presrećna sam! U isto vreme i pomalo uplašena, jer je još rana trudnoća.

Pročitajte On je Melinin novi partner – Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti

– To je jedini razlog zbog kojeg nisam želela da istupam javno i govorim o drugom stanju! Verujem da će me razumeti svaka mama i trudnica, jer strah da nešto ne pođe po zlu veći je od želje da se svima pohvalite – objašnjava trudna Kaća Živković.

Trudnoća Katarine Živković

Bojan Vuković

Kako je rekla, drugo stanje ju je zateklo u momentu dok je završavala album i imala velike planove o promociji. Ipak, drago joj je što su oni pali u vodu zbog bebe koju je godinama priželjkivala.

Pročitajte Dnevna soba kao iz časopisa, sva u zlatu: Zavirite u dom Kaće Živković u koji je uloženo bogatstvo

– Nedavno sam ušla u peti mesec i, iako sam imala u planu da objavim novi album na kome sam dugo i predano radila i koji sam završila, ova mrvica u mom stomaku je odlučila drugačije – kaže buduća mama.

Trudnoća Katarine Živković

BOJAN VUKOVIĆ

Trudnoća Katarine Živković više nije tajna kao ni to da je srećna uz svog emotivnog partnera sa kojima je u stabilnoj vezi već šest godina, ali ostaje dosledna odluci da njegov identitet ne otkriva.

Pročitajte Posle srećne vesti o trudnoći, Kaćino priznanje sve rastužilo – Dugo je čekala da zatrudni, a sada…

– Moj izbor da budem deo javnog života je bio samo moj, i kao što druga strana poštuje moju želju da budem ono što jesam, tako i ja moram i želim da poštujem želju druge strane da se medijski ne eksponira. Svako ko želi da svoj privatan život sačuva, to može da uradi. Ja sam pravi primer za to. Mnogo sam srećnija kada je moja intima samo moja i tako će ostati i u buduće.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: Bojan Vuković