Lepota Aleksandre Radović
Svet

March 13, 2024 18:15

By

Naša pevačica se transformisala: Banalan potez učinio da danas potpuno liči na Moniku Beluči FOTO

Lepota Aleksandre Radović s godinama je sve izraženija

Poznata pevačica, neprikosnovenog glasa i stasa Aleksandra Radović neko je ko je kroz godine menjao svoj imidž, ali se poslednjih godinu dana potpuno transformisala. Lepota Aleksandre Radović dostigla je svoj vrhunac, čini se da nikad nije bila lepša kažu u korisnici društvenih mreža. Promenila je frizuru, nabacila šiške i sada je svi porede sa najlepšom ženom svih vremena, Monikom Beluči. 

Lepota Aleksandre Radović

ATA images

Lepota Aleksandre Radović – Pevačica se transformisala i svoj izgled dovela do savršenstva 

Samo ime Monike Beluči govori o vanvremenskoj lepoti, dostvojanstvenom starenju ali i stilu i gracioznosti koje je danas veoma retko sresti kod žena koje pređu pedesetu. Budući da lepa Italijanka ove godine, u septembru, puni 60 godina, njena lepota i dalje očarava.

Pročitajte Šamar nacije – Prikaz čednosti pao u vodu, narod besan zbog lažne slike Slobode Mićalović

Dopustila je sebi da bude veličanstvena, sa svim borama i nesavršenostima koje godine nose, te je zbog toga idol mnogim damama.

Lepota Aleksandre Radović

Guliver Getty Images Dia Dipasupil / Staff

Lepota Aleksandre Radović – Jedan potez koštao ju je poređenja s najlepšom ženom na svetu

Ipak, možda se začudite zašto je baš Aleksandra Radović odabrana da stane na crtu ovakvoj lepotici. Upravo iz sličnih, ako ne i iz istih razloga. Pop zvezda, kako smo napomenuli, godinama je negovala stil plavuše, te se u nekom momentu odvažila i prešla u brinetu. Čini se, i po komentarima pratilaca i fanova, da joj je to najbolja odluka ikada. Lepota Aleksandre Radović trijumfovala je…

Pročitajte Nikad bolje nije izgledala – Čudesna dijeta Aleksandre Radović topi kilograme, caka je u jednoj stvari

Ali, znate li šta se još svrstava u njen najbolji potez? Njene šiške. Momentalno pojavljivanje i novi imidž popularnu zvezdu doveo je na sam vrh top liste najlepših pevačica u Srbiji, te su se na društvenim mrežama i podkastima, u komentarima, pojavile tvrdnje nacije da je naša lepa Aleksandra ista Monika. 

A, na ovaj put doveo ju je potpuno banalan potez – da promeni imidž i time postane jedna od najgracioznijih dama koju naša scena danas ima. Moramo svakako da napomenemo da je Aleksandra znatno mlađa od Monike, ali godine, u oba slučaja su i te kako samo jedna puka brojka.

Kažite nam u anketi šta vi mislite:

Da li vam Aleksandra Radović liči na Moniku Beluči?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: Guliver Getty Images Vittorio Zunino Celotto / Staff / Instagram / ATA images