Bojana Barović i Nikola Rokvić svet novine svet portal
Svet

March 13, 2023 13:00

By

Stigle novosti o broju četiri: Bojana i Nikola Rokvić obradovali neverovatnim vestima, čestitke pljušte FOTO

Naslednik Bojane i Nikole Rokvića napunio četiri godine

Nakon što je prvenac Nikole Rokvića i Bojane Barović Simeon pre četiri godine došao na svet brojni fanovi supružnika poverovali su će na broju dva, kada je reč o potomstvu, oni stati. Vrlo brzo manekenka i pevač demantovali su sva nagađanja i javnost obavestili da je na putu i peti član njihove divne porodice.

Pročitajte: Nikola Rokvić objavio prelepe vesti – Beba je konačno stigla u porodični dom, ime ne može biti milije FOTO

Porodila se Bojana Barović

Foto: Instagram

Rođenje devojčice Angeline krajem januara ove godine ispunilo je srca ponosnih roditelja, koji su malenu mezimicu odmah predstavili javnosti putem društvenih mreža, gde i inače bez mnogo zadrške dele svoje intimne trenutke.

Pročitajte: Ime koje će joj u životu doneti sreću – Nikola Rokvić po treći put postao otac, evo kako se zove devojčica

Instagram

Bojana je daleko više od Nikole aktivna na Instagramu, reklo bi se i da je vrlo uticajna. Sa damama koje drže do sebe i majkama poput nje same ona svakodnevno deli savete po pitanju kozmetike i ishrane za njih i bebe. Sa željom da još jednu lepu vest podeli sa pratiteljkama ona je juče objavila nove vesti koje prate predivne fotografije, a reč je o slikama sa rođendana njenog mezimca Simeona.

Pročitajte: Kome smeta neka ne gleda – Žene Nikole i Marka Rokvića podojile svoje bebe u restoranu, fotografija zapalila Instagram (FOTO)

Sin Nikole Rokvića i Bojane Barović napunio je juče 4. godine što su ponosni roditelji obeležili raskošnom proslavom u igraonici. Dekoracija po uzoru na mališanove omiljene crtane likove, baloni, konfete, vatromet, svećice, pokloni… rođendansko slavlje učinili su još lepšim, a koliko je zaista sve bilo besprekorno najbolje govori osmeh slavljenika i njegove starije setre Leone, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram