bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet
Svet

March 25, 2024 22:00

By

Ceca Ražnatović zaljubila se u oženjenog muškarca: Prijateljica otkrila koga je folk diva razvela

Bivša prijateljica Cece Ražnatović otkrila njene tajne

Ceca Ražnatović nikada nije preterano govorila o periodu pre ljubavi sa Željkom Ražnatovićem i o činjenici da je on bio oženjen u vreme kad su se zaljubili. Osim jednom kad je kroz smeh za emisiju Glamur na Hepi televiziji rekla da je muža uvek terala da nosi burmu jer je nije nosio kad su je sreli, pa je ona smatrala da je slobodan. Ipak, bivša prijateljica Cece Ražnatović otkrila je neke njene tajne govoreći upravo o ljubavima.

bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Bivša prijateljica Cece Ražnatović razotkrila tajne 

U ranim devedestim sa Cecom se družila Verica Ilić, novinar, tekstopisac, kolumnista i autor knjige Naličje estrade.

Pročitajte Iza osmeha krije veliku tugu – Unuka Nade Obrić prošla kroz golgotu, svi je znamo, velika je zvezda

Kako je svojevremeno za Svet otkrila, Ražnatovićeva je prema njoj uvek bila otvorena i pričala joj je čak i o životu pre supruga Željka i o svojoj vezi sa oženjenim Hajrudinom Samardžićem.

bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

-Sa Cecom sam imala veoma korektan odnos. Čak smo jedno vreme bile bliske. Viđale smo se u onom periodu kad se vratila iz Švajcarske. Nas dve smo tada razgovarale i ona mi je iskreno ispričala o svojoj ljubavi sa tim Harom iz Švajcarske. Rekla mi je da se zaljubila, otišla i kad je shvatila da to nije to, vratila se. Svaka mlada devojka bi to uradila. Poenta je da ona to nije krila.

Pročitajte Zbog Gudelja spremna na sve – Ceca Ražnatović ne prepoznaje svoju mezimicu, gubi identitet FOTO

– Svi su znali da je bila sa Harom. Ona je čak molila Ražnatovića da mu pomogne da ga ne uhapse jer je imao problema sa zakonom. Poštujem ljude koji se bore za svoju ljubav, a moral se razlikuje od grada do grada, od porodice do porodice – otkrila je pre nekoliko godina bivša prijateljica Cece Ražnatović.

bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Vivša prijateljica Cece Ražnatović, Verica tada je istakla i da je dugo poznavala Cecinog pokojnog supruga i da je upravo ona savetovala Cecu kako da ga osvoji:

Pročitajte Ceca Ražnatović sve iznenadila vestima o novom dečku – Najsrećnija sam FOTO

– Poznavala sam ga iz neke sasvim druge priče, ne ove estradne. Znala sam ga od njegove osamnaeste godine jer je radio sa mužem jedne moje dobre prijateljice. Bio je veoma uljudan, kulturan čovek, koji je poštovao žene. Ceca se ludo zaljubila u njega, ali on u početku nije hteo da čuje za nju. Rekla sam joj: ’Ako ga smuvaš, on će se tobom oženiti.

bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet

Katarina Drajic/ATAImages

Sigurno neće biti sa tobom pored svoje žene.’ U to vreme izlazio je moj feljton u TV reviji, priče iz knjige Naličje estrade. Rekli su mi tada da je Željko jedva čekao sredu da čita moje kolumne i da je rekao: ’Ako neko pipne ovu ženu, sa mnom će imati problem.

bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

–  Sasvim slučajno, upoznala sam i njegovu suprugu Nataliju. Kada sam radila na RTS-u, doveli su mi na televiziju ženu da je podučim da bude sekretarica. I to sam i učinila. Znam samo da mi je jednom zaparalo uši kad je rekla: ’Vala, ja ne moram da radim, ali mi je dosadno kod kuće. Imam toliko para da ne moram ništa da radim.

Pročitajte Pevačica ostala potpuno sama – Ceca Ražnatović otkriva prednosti samačkog života, ali jedno je boli 

– To su, znate, bile devedesete godine, ja sam bila razvedena sa decom i nije mi bilo jasno odakle joj toliko novca, a ja radim po četiri posla da prehranim decu. Jednog dana, kada je ona već otišla sa televizije, neko mi reče: ’Znaš li ti koga si podučavala? Nataliju Ražnatović.’ To je bila još jedna moja veza sa tom porodicom. Radila je veoma kratko i više je nikad nisam videla. Čula sam da se odselila zaključila je bivša prijateljica Cece Ražnatović svojevremeno.

bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Iako je njena priča izuzetno interesantna, Ceca se nije našla u Veričinoj knjizi Naličje estrade, koja je potresla čitavu tadašnju šou-biz scenu:

Vanja Bulić me je jednom pitao zašto, ako sam toliko hrabra, nikad nisam napisala priču o Ceci. Rekla sam zato što je Ceca sve što je radila, radila javno. Ona ne predstavlja sebe drugačijom nego što jeste. Odnosno, tada se nije predstavljala drugačije. Zaljubila se u tog Hajrudina, otišla, vratila se. Zaljubila se u Željka, razvela ga, udala se i rodila mu decu. Sve je bilo transparentno i bez tajni.

bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Ipak, Verica nije ostala u kontaktu sa najvećom muzičkom zvezdom sa ovih prostora.

Pročitajte Tajna poruka ili slučajnost – Ceca Ražnatović danas u istom izdanju kao iz spota Trula višnja (foto)

-Sa Cecom danas nemam nikakvu komunikaciju. Osnovni problem većine sa estrade jeste ovaj – ako misle da im trebaš, oni se za tebe lepe grčevito! Kao prilepak. A kad su na sceni, kad su reflektori upereni u njih, onda sve zaborave. Ljudi su čudni. Ako ih znaš iz nekog njihovog teškog ili kontroverznog dela života, oni beže od tebe. A, u suštini, beže sami od sebe i te situacije koju žele da zaborave – rekla je pre nekoliko godina bivša prijateljica Cece Ražnatović.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images