Anastasijina fotografija iz teretane
Svet

September 28, 2023 22:00

By

Zbog Gudelja spremna na sve: Ceca Ražnatović ne prepoznaje svoju mezimicu, gubi identitet FOTO

Anastasija Gudelj danas je pokazala da je spremna da u potpunosti promeni svoj život zbog Nemanje. Naravno, kao svaka uzorna supruga velika je podrška svom suprugu a o tome govori io fotografija iz teretane.

Anastasijina fotografija iz teretane

Ljubav Nemanje i Tase neprolazna je

Sa njom je radio lični trener, koji se našalio na račun Tasine top forme…

– Spremna je za igru – napisao je njen trener i označio Nemanjin profil.

Anastasijina fotografija iz teretane

Anastasija u teretani pokazala top formu

Tajno venčanje je za sada maksimum?

Podsetimo se, pevačica se udala za Nemanju Gudelja pre nekoliko meseci, a iako se spekulisalo da će do kraja godine organizovati proslavu u Beogradu – za sada nema zvanične potvrde.

Oni žive u Sevilji, čije boje brani Gudelj a o spekulacijama i dva venčanja u Španiji i Trebinju, otac Nemanje Gudelja dao je svoje mišljenje.

Anastasijina fotografija iz teretane

Slika koja je pokazala da se venčanje desilo mnogo ranije

Iako se već danima priča kako će svadba Anastasije i Nemanje Gudelja biti upriličena do kraja godine u Španiji i to za najbliže članove porodice i Nemanjine klupske saigrače kao bomba je odjeknula izjava Anastasijinog svekra da ove godine svadbe neće biti. Nebojša Gudelj je jasno poručio da o svadbi nisu ni razgovarali i da niko neće odlučivati o principima života porodice Gudelj, datumima, mestima i drugim detaljima. Još je dodao da u njihovoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje, da porodica komunicira svakog dana, da se razumeju odlično i imaju svoj identitet i kulturu koju su stvorili kroz svoj put i život.

Anastasijina fotografija iz teretane

Fotografija Nemanje i Tase sa veridbe

Naravno, odmah su krenuli tračevi i nagađanja, kome se zapravo obratio Nebojša i poručio da će biti kako porodica Gudelj odluči. Inače danima unazad uveliko se pisalo kako Anastasijinu venčanicu već šije poznati kreator iz Njujorka gde će ona ići na probe, kako je već dobila nacrt i nešto prepravljala, kako je Nemanja zadužen za hranu i piće, kako je on zahtevao da sirevi budu iz Španije i Italije, a šampanjac iz Toskane…

Pročitajte Oliveru zanemario rođeni sin, na svadbenom slavlju Nemanje i Anastasije velika čast pripašće Ceci

Navodno, već su bile zakupljene i sobe u jednom od najlepših španskih hotela i plaćene avionske karte, a pisalo se da pored Cece na svadbu dolaze Veljko i Bogdana sa decom i da će tada prvi put ući u kuću koju su Anastasija
i Nemanja kupili i trenutno je opremaju. I sad odjednom, hladan tuš.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić