dragan stojkovic bosanac
Scandal

October 10, 2021 18:00

By

Zbog ovoga Bosanac NAPADA Cecu! Nije joj oprostio 20 godina!

Od kada je počela nova sezona Zvezda Granda, Dragan Stojković Bosanac je u nekoliko navrata pecnuo Cecu!

Zbog ovoga Bosanac NAPADA Cecu

Čak je pokušao i da je isprovocira, najpre su to bile sitne upadice i čarkice, da bi onda postalo sve žešće i žešće! A kako SCANDAL! saznaje, to uopšte nije slučajno, već se iza svega krije pozadina iz prošlosti!

Bosanac je preterao kada je rekao da je Ceca popularna pevačica, a ne pevačina! Zato mu je Ceca spočitala da ima primitivan humor, te od tada i mediji diskutuju samo i jedino o tome – započinje naš izvor i nastavlja:

ceca zvezde granda

Međutim, niko ne zna da sve ovo datira iz prošlosti jer je Bosanac pre dvadesetak godina hteo i pokušavao da iskomponuje nekoliko pesama za Cecu. Želeo je da sarađuje sa njom, ali ona je tada uveliko radila sa Milijem, imala je svoj tim i to je dobro funkcionisalo. Mislim da čak Ceca i ne zna da je Bosanac hteo saradnju, on je to predlagao preko saradnika i do dogovora nije došlo, a Ceca nije ni znala da on nešto predlaže. Nije ona protiv njega imala ništa nikada, kao što ni sada nema, pa joj nije jasno šta se okomio. Da zna da je hteo da joj komponuje, bilo bi joj jasno. Zbog toga sada pojedini veruju da joj se Bosanac u stvari sveti jer nikad nije preboleo što nisu sarađivali. Još je rekao i da neće stati sa prozivkama… A kako će dalje teći njihov sukob, ostaje da vidimo – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL