Smrt Marinka Rokvića svet portal svet
Svet

April 11, 2024 22:00

By

Slavica posle Marinkove smrti otkrila šta misli o ženi koja je Rokviću rodila vanbračnog sina

Smrt Marinka Rokvića nikad prežaljena

Pre nešto više od godinu dana Marinko Rokvić preminuo je nakon teške bolesti i iza sebe ostavio neutešnu suprugu Slavicu i sinove Nikolu i Marka. Ono o čemu javnost ipak zna manje jeste njegov život pre Slavice. Slavuj neprikosnovenog glasa imao je i prvu ljubav koja mu je podarila sina. Smrt Marinka Rokvića identično je zabolela i vanbračnog sina kao i sve članove njegove porodice.

Smrt Marinka Rokvića svet portal svet

ATA images

Smrt Marinka Rokvića pogodila Slavicu i ženu koju nikad nije oženio pre nje

Pre više od trideset godina, Marinko Rokvić uplovio je u strasnu romansu sa izvesnom Milom iz koje je na svet došao Dario, a iako se sa njom nikada nije oženio, pevač je bez dileme prihvatio sina i dao mu svoje prezime.

Pročitajte Ceca više neće da ćuti Željkovoj deci – Ovo je njen odgovor na njihove tužbe i prozivanja po medijima

– Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je jednom prilikom Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćom po ocu, Markom i Nikolom.

Smrt Marinka Rokvića svet portal svet

Foto: Instagram

– Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla.

Pročitajte: Pogledajte kako je Marinko Rokvić proslavio poslednji rođendan – Reči njegovog sina kidaju dušu

– Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

Smrt Marinka Rokvića svet portal svet

Foto: Instagram

Smrt Marinka Rokvića boli i danas 

Dario Rokvić svoju sreću pronašao je pored Portugalke sa kojom ima dva sina, Romea i Matea. Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pevača, ali je u Beograd došao čim pre na četrdesetodnevni pomen

Pročitajte Iza slike porodične idile, krila se mučna tajna – Nikola Rokvić o tome ćuti i danas

– Nije imao poslednju želju. Bio je vrlo ponosan na sve nas, na sve što smo postigli i kako smo dobri roditelji našoj deci. Bili smo bliski, i to je velika stvar. Moja, Markova i Nikolina deca su bliska. Vredan sam na oca, ali nisam talentovan za pevanje. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme jer ne govore srpski, ali su svesni da je deda bio velika zvezda – rekao je pretužni sin. 

Dario je oca video poslednji put video mesec dana pred smrt.

Smrt Marinka Rokvića svet portal svet

Instagram

Slavica, Marinkova udovica nikad nije javno iznela nijednu lošu reč za Rokvićevu prvu ljubav. Slavica je svesna da su svi delom zaslužni za to što su Rokvićevi sinovi danas dobri i česitti ljudi i iznimno joj je drago što se Dario, Marko i Nikola vole i poštuju. Smrt Marinka Rokvića donela je veliku tugu i prazninu ali ostao je porodičan sklad i ljubav što Slavici puno pomaže da izdrži period bez voljenog supruga…