Olivera Balašević
Svet

24 новембра, 2022 14:08

Vreme je za novi početak: Dve godine posle Đoletove smrti, Olivera pronašla novu ljubav

Olivera Balašević način da iskaže svoju kreativnost

Promenu za promenom Olivera Balašević nakon Đoletove smrti niže. Mada je pokojni muzičar umeo da kaže da je talentovanija od njega, sve je iznenadilo kada je odlučila da objavi knjigu „Planeta dvorište“ i pokaže svoje književne sposobnosti. Pošto je nju sina Aleksu i dve ćerke Jovanu i Jelenu kantautor zauvek napustio Olvera je naprasno odlučila da se predstavlja pod devojačkim prezimenom, dogodile su se i neke zabrane vezano za izvođenje Balaševićevih numera, a u velikoj meri ona je korigovala način odevanja, na kraju krajeva i ponašanja, najpre prema medijima.

Pročitajte: Ovde je stanovala vanvremenska ljubav – Olivera Balašević otvorila vrata doma koji su ona i Đole godinama gradili

Facebook

Olivera Balašević nakon Đoletove smrti odlučila je da izjave ne daje, retki su oni za koje je pristala da govori i to najviše o svom novom poslu, pisca i promotera svog romana, piše Story. Skoncentrisala se u najvećoj meri na decu i unuke, a dolazak nove naslednice Vere u porodicu dodatno ju je obradovalo, razgalilo i napravilo poletnom za nove izazove. Olivera Balašević je pored pisanja pronašla vremena i za još jednu ljubav, onu prema kreiranju različitih sitnica.

Pročitajte: Zar se ovako oblači žena koja ima unučiće – Olivera Balašević gradom prošetala nedolično

Instagram

Radi se o novom projektu iza kojeg stoje ona i ćerka, glumica Jovana Balašević. U pitanju je online prodaje asesoara i drugih interesantnih detalja koji služe da se drage osobe obraduju. Olivera putem „Instagram“ profila voli da reklamira šta se to sve krčka u njenom i kazanu njene naslednice, a u prvi plan za sada istakli su se divni kišobrani sa ispisanim stihovma.

Pročitajte: Tuga Olivere Balašević zbog odlaska najmilijeg bića – Tragedija koja je porodici zauvek obrisala osmeh s lica 

Instagram

Naime, udovica Đoleta Balaševića i njena mezimica osnovale su takovzani mali kreativni tim Balbelo koji se bavi kreiranjem poklona po želji. Olivera, kojoj je glavno zvanje književnica, sada je potpuno fokusirana na novi posao koji je već dosta lepo zaživeo.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM