ŠOK!

July 8, 2022 16:15

By

Da li ćete je prepoznati? Jovana Balašević izborana, sede kose i zapuštenih noktiju (foto)

Izgled Jovane Balašević uvek je ispraćen pohvalama i brojnim komplimentima. Urbana glumica, koja prati trendove mnogima je inspiracija, kada je stil u pitanju. Međutim, poslednje fotografije ćerke Đoleta Balaševića javnost su potpuno ostavile bez teksta.

Pročitajte: Jovana Balašević priznala – Istina je, u vezi sam sa Sadamom

Naime, mlada i lepa žena koju obično viđamo u javnosti potpuno je iščezla, a izgled Jovane Balašević mnoge je iznenadio. Lola se očigledno sprema za neku novu ulogu, u kojoj će se pojaviti kao žena sa borama na licu, namučena, sede kose i iscrpljena teškim životom.

Pročitajte: Ćerka Đorđa Balaševića opisala neverovatan događaj iz detinjstva

Ova maestralna transformacija, još jednom je dokazala koliko je poziv koji je u životu izabrala čudesan, a Jovana je istakla da se svojim ulogama beskrajno ponosi, a posebno se raduje onima koje tek dolaze.

– Svoje srednjoškolsko obrazovanje sam stekla u baletskoj skoli, pa samim tim sam i neko ko se rado odaziva pozivima kada je reč o teatarskom žanru-mjuzikl. Igrajući Have u “Violinisti na krovu” Srpskog narodnog pozorišta, dala sam svoj doprinos.

– Postigla sam dobre kritike i na svoj rad na ulozi Riki u “Miris kiše na Balkanu” na sceni Madlenianuma, za koju se uvek tražila karta više . Koja nije bila mjuzikl ,ali me je baletsko obrazovanje odredilo da igram gl.ulogu Riki Salom. Međutim, mogućnost da mi reditelji dodeljuju uloge u različitim zanrovima, me veoma hrabri pomalo i zbog toga što sam u godinama koje ukazuju da se galerija ženskih likova, naročito kod nas, svodi najčešće na sporedne uloge – napisala je ona.

Publika je sjajno prihvatila ovu transformaciju mlade glumice, a komplimenti na račun njene spremnosti da se ulozi potpuno posveti, nastavljaju da se nižu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram Screenshot