Glumac Miloš Biković
Svet

March 16, 2023 10:05

By

Drama: Miloš Biković otkrio koji kolega mu je pretio ubistvom

Glumac Miloš Biković otkrio anegdotu sa snimanja filma Južni Vetar

U nastavku drugog dela Južnog Vetra, omiljenog filma mlađe i starije populacije, Miloš Biković imao je priliku da sarađuje sa legendarnim glumcem, Aleksandrom Berčekom.

Pročitajte: Sreća je tako kratkog veka, Ivana je otišla – Miloš Biković ponovo sam, ona je kriva za sve

Foto: Rajko Ristić

Budući da je ovo filmsko ostvarenje naišlo na jake ovacije i veliko interesovanje, u svojim gostovanjima, mlađani glumac često priča o scenama sa snimanja kao i anegdotama koje su ih pratile čitavo vreme.

Pročitajte: Naježićete se – Miloš Biković ovako saopštio tragične vesti, ovo su reči otrežnjenja (foto)

Glumac Miloš Biković

Foto: Rajko Ristić

U studiju K1 televizije gde je i gostovao 1. marta, Miloš je pričao o snimanju scene u bolnici kada je Aleksandar Berček upao u sobu preteći Milošu da će mu pobiti sve najmilije.

Pročitajte: Bivši ljubavnici izbegli susret – Miloš Biković je bio ludo zaljubljen u ovu koleginicu, a ona sada voli drugoga

Foto: Rajko Ristić

U tom trenutku, Miloš je bio prikačen na aparat za otkucaje srce a o kakvoj se anegdoti radi poslušajte u nastavku u video prilogu koji je pred vama:

Pročitajte: Ljubav i energija zbog koje se trese region – Severina i Miloš Biković zajedno!

Podsećanja radi, Južni vetar je srpski film iz 2018. godine, režisera Miloša Avramovića, po scenariju Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića. Film je premijerno prikazan 25. avgusta 2018. godine na Filmskim susretima u Nišu gde je osvojio 4 nagrade. U bioskopima je počeo da se prikazuje od 25. oktobra 2018. godine.

Pročitajte: Miloš Biković otkrio zašto mu se brat zamonašio – Otišao je u manastir sa 22 godine i rekao mi…

Foto: Wikipedia

Od filma je nastala i istoimena TB serija koja se nastavlja na radnju posle događaja iz filma za RTS, koja je počela sa snimanjem 5. aprila 2019. godine, a premijerno je emitovana 19. januara 2020. godine. Nastavak, Južni vetar 2: Ubrzanje, premijerno je prikazan 2021. godine.  U planu je i druga sezona serije na sreću svih ljubitelja ovog ostvarenja.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković