Miloš Biković dobio sina svet portal svet
Svet

January 13, 2023 19:30

By

Kraj, bilo je burno! Miloš Biković danas proslavlja rođendan a pre nekoliko dana je obelodanio rastanak FOTO

Rođendan Miloša Bikovića prolazi u sjajnom raspoloženju ali stara godina nije bila laka

Nove odluke Miloša Bikovića imali ste priliku da pročitate putem njegovom Instagrama uz koje je objavio i fotografije koje su sumirale godinu iza nas.

Miloš je tvrdio da nije bilo lako preživeti sve nedaće koja mu je donela 2022. ali je čvrsto odlučio da pamti samo male, sitne radosti. Bilo je i krupnica na kojima je zahvalan kao i svojoj publici i devojci koja je bila sve vreme uz njega.

Pročitajte: DRAMA – Miloš Biković odlučio da se povuče (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Godina iza nas nije bila laka. Za mene je osim raznih izazova donela i mnoge radosti. Osim onih u privatnom životu o kojima retko govorim na profesionalnom planu bilo je burno: Izlazak na ekrane serije ,,Lutkice’’ zatim filma ,,Hoću muža’’, onda snimanje prvog filma u istoriji čovečanstva u kosmosu – filma ,,Izazov” kao i početak snimanja nastavka najgledanijeg filma u istoriji Rusije ,,Sluga’’ i dugo očekivanog nastavka sage ,,Juzni vetar’’ i završetak rada na filmovima ,,Izolacija”, ,,Bauk’’, ,,Budi Bog s nama”… kao i mnogi drugi projekti opet su me spojili sa dragim ljudima i doneli neke nove u moj život. Na svemu ovome sam zahvalan. Vreme ispred nas kao nikada do sada traži od nas ljubav i razumevanje. I to je ono što vam želim u novoj godini. Hvala vam što ste uz mene. Živeli  – napisao je odlučno Miloš koji i danas ima poseban razlog za sreću

Pročitajte: Sreća je tako kratkog veka, Ivana je otišla – Miloš Biković ponovo sam, ona je kriva za sve

Foto: Rajko Ristić

Nakon što je čvrsto odlučio da se rastane od loših odluka i životnih okolnosti, Miloš danas ponovo ima razlog za slavlje. On naime, proslavlja rođendan i to 35. koji će, sigurno smo obeležiti sa svojom devojkom romantično ina  prelepoj destinaciji.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram