Pomirenje Aleks i Cara
Svet

September 20, 2023 18:18

By

Aleks zbog stravičnih pretnji napustila Filipov dom: Minuti su je delili od tragedije

Razlozi raskida Cara i Aleks su jezivi

Pre nekoliko dana, baš na rođendan Filipa Cara, on i Aleksandra Nikolić su po ko zna koji put raskinuli, što su oboje odmah i potrvdili. Razlozi raskida Cara i Aleks su se nagađali, pa je između ostalog osvanula vest da ga je ostavila zbog devojke s kojom se ljubio na svom rođendanu.

Ata images

Međutim, sve ove navode, bivši zadrugar je demantovao, a odmah nakon toga u medijima se pojavio novi razlog njihovog raskida, a on je jeziv. Naime, kako pišu domaći mediji, na dan proslave Filipovog rođendana između njega i Aleks je izbila žestoka svađa tokom koje joj je zapretio da će je baciti sa terase u more ukoliko odmah ne napusti Hrvatsku.

Pročitajte Filip Car otkrio razloge zbog kojih ga je Aleks ostavila, a evo ko je devojka s kojom ga povezuju 

Kako je njegove pretnje shvatila ozbiljno, Nikolićeva je odmah uzela taksi i uplakana se zaputila za Beograd. A, da je ljubav pukla zbog svađe i različitih stavova potvrdila je i sama Aleksandra.

– Filip i ja više nismo zajedno, ne možemo da nađemo zajednički jezik kada je naša budućnost u pitanju. Nemamo iste stavove i razmišljanja i to nas dovodi do ružnih situacija i reči. Meni sada treba samo mir – napisala je Aleksandra na Instagramu.

No, bivša zadrugarka nije želela da komentariše da li je došlo do pretnji koje se pominju, dok Car demantuje da se desio bilo kakav incident.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM