Beba Aleks Nikolić svet portal svet
Svet

September 30, 2023 13:00

By

Šokantna izjava Aleks Nikolić o Caru: On je rekao da mu je najveća kazna…

Emotivna Aleks Nikolić govorila o ponašanju Filipa Cara

Tokom sinoćne emisije, voditelj je istakao kako je Aleks Nikolić izazvala pregršt problema Filipu Caru, bacila ljagu na njegovo ime i pitao je da li joj je žao zbog toga.

Emotivna Aleks Nikolić

youtube printscreen

Pročitajte Aleks Nikolić trudna objavila sliku koja će vas zaprepastiti: Ovu sposobnost je krila od javnosti FOTO

Aleks je rekla da Filip ceo život za sve ima izgovor i da uvek okrivljuje druge za svoje loše postupke.

Na pitanje da li svaki put kada se posvađaju, on treba da ide kod druge ili ona kod drugog, emotivna Aleks Nikolić je odgovorila:

“Naravno da ne, on mene naziva bolesnicom, ali on ne kapira da je on jedini bolestan u ovoj priči. Ja bolesna nisa, hvala Bogu, i te kako sam zdrava. Možda sam trenutno rastrojena, malo ddepresivna zbog svega što mi se dešava, ali bolesna nisam verujte mi.”

Aleks priznala da je volela Filipa

“Možemo takođe videti njegovo ponašanje prema drugim devojkama u rijalitiju kako se ponašao, pa procenite sami ko laže, ko priča istinu. Ja ne kažem, ja sam njega volela jako i bila sam bolesno vezana za njega i nisam mogla ni da zamislim da je on ovakav.”

Emotivna Aleks Nikolić

youtube printscreen

Aleks je nakon svoje izjave rekla da je Filip dok je razgovarao sa njenom drugaricom rekao kako je on isključivo za abortus i da ako se ona odluči da rodi dete, da će joj to dete oduzeti.

Tokom emisije su puštene glasovne poruke Maje Marinković u kojima Car vređa Maju, a za Aleks kaže da se pripremio i da ima njene poruke ssačuvane.

Pročitajte Aleks podelila najlepše vesti: Filip Car je spreman za ulogu oca, video iz Crikvenice sve otkriva

Aleks je nakon tih glasovnih poruka rekla da dok su ona i Filip bili u Rijeci kod doktora da je ona primetila promene u njegovom ponašanju.

“On je rekao kako se to njemu desilo, kako on ne želi to dete, kada je zvao drugara i rekao kako treba gledati isključivo sebe i da mu je najveća kazna u životu što sam ja ostala trudna sa njim.”

AUTOR: SVET

FOTO: youtube printscreen