Intervju Ane Ćurčić
Svet

June 12, 2023 17:00

By

Ana Ćurčić progovorila o odnosu s kumom, ali i vezi sa Bulićem: Milena je prešla granicu…

Intervju Ane Ćurčić otkrio kako živi posle Zadruge

Iako su mnogi očekivali njenu pobedu, Ana Ćurčić je iz Zadruge izašla kao drugoplasirana. No, kako kaže, ona je moralna pobednica. Bivša supruga Zvezdana Slavnića dva dana se odmarala od medija, a sada je konačno odlučila da progovori. Intervju Ane Ćurčić, koji je dala za Pink, prenosimo vam u celosti.

Pročitajte Anina kuma oplela po njenoj porodici – Ovo je sestra Ane Ćurčić koja joj je okrenula leđa 

Intervju Ane Ćurčić

Ata images

– Iz Zadruge sam izašla prilično iscrpljena, tamo sam prošla pakao i golgotu što se tiče Zvezdana Slavnića, ali i ostalih muških ukućana. Moram da priznam da sam imala niz kontrakdiktornosti, želim javno to da objasnim, a dodatno ću to pojasniti u “Narod pita”. Bila sam, napominjem i kažem, stojim iza toga i tek ću pričati, žrtva nasilja kroz svoj život sa Zvezdanom Slavnićem. Živela sam sa čovekom koji je narcisoidni manipulator sa primesama sociopate. Ne želim nijednog trenutka da osporim mišljenje naroda, neki su me razumeli, neki nisu, a nisu doživeli to što sam ja… I zahvaljujem se na milionima poruka podrške za mene, to nikada nisam doživela u životu.

Pročitajte Zbog Zvezdana je izdala ćerku – Ana priznala da joj ćerka ovo neće oprostiti pa jecala na sav glas 

Intervju Ane Ćurčić

Youtube printscreen

Ana se, kako kaže, posle Zadruge nije videla sa Slavnićem.

– Nisam pokušala da stupim u kontakt sa njim, niti bih ikada pokušala da ga kontaktiram. Najbitnija su mi deca, kako ću razgovarati sa njima. Dobila sam njihovu punu podršku. Šokirani su svime što se izdešavalo, šta sam sve prolazila, a oni nisu znali. Još uvek sa njima nisam o tome pričala, jer su me pustili da se odmorim koliko ja hoću, kada budem sela da pričamo mi ćemo pričati. Uz mene su milion odsto i to je najbitnije, kao i cela moja porodica, koja je prilično šokirana.

Pročitajte  Uništila je decu zbog Zvezdana – Drugarice Ane Ćurčić zgrožene njenim poniženjem

Intervju Ane Ćurčić

Ata images

Intervju Ane Ćurčić razotkrio je i u kakvim je odnosima sa kumom Milenom, koja je, kako je ranije izjavila, iznela niz neistina u javnost.

– Ona jeste moja drugarica dvadeset i kusur godina, borila se na svoj način, kako je smatrala da treba. To ne mogu da joj zamerim. Takođe, moram da kažem da su neki naši dogovori, iako ih faktički nismo imale nego sam je zamolila da bude tu, prešla je granicu… Mislim da nije ni bila svesna, u toj borbi za mene napolju, da je prešla granicu. Nesvesno mi je štetila, nije ciljano to želela, iako je imala najbolju nameru. Sa njom nisam pričala, pustila me je da se potpuno odmorim i dođem sebi. Jedina osoba sa kojom se viđam, koja dolazi da me vidi je Aca Bulić. Ništa nije zlonamerno niti u duhu toga da ona meni nešto želi. Iz najbolje namere je svoju borbu vodila na način na koji je smatrala da treba. Sa njom ću sesti i popričati, takođe.

Pročitajte Mlađa je čak i od Anđele – Ova devojka se zaljubila u Zvezdana, pa zbog njega upala u velike dugove, a onda je Ana sve saznala

Intervju Ane Ćurčić

Printscreen

Anđela i Zvezdan su još uvek zajedno, ne znam da li si videla? Kako to komentarišeš?

– Mogu samo da kažem jednu stvar, koju sam govorila i u “Zadruzi” – samo mu bezuslovno veruj! Moram da napomenem da se gospodina Slavnića ne plašim, da nemam više strah od njega. Sve što budem trebala da uradim, uradiću preko nadležnih organa.

 

Istina o vezi s Acom Bulićem

Jesi li verovala da će Aca Bulić biti uz tebe dok si u “Zadruzi”, da će te podržavati, braniti u medijima, biti tu za tvoju decu…?

Mogla sam da očekujem to od njega zato što je on neko vrlo važan u mom životu, svi znamo šta. On je moj doživotni prijatelj, to je nešto što bih i ja sutra uradila za njega, tako i on za mene. Zahvalna sam mu beskrajno. Uz mene je i otkako sam izašla, biće tu zauvek.

Pročitajte Drugarica otkrila jezive detalje iz Anine prošlosti – Zvezdan je pokušao da je ubije, on je rođen bolestan

Intervju Ane Ćurčić

Ata images

Jesi li dobila taj čuveni roleks?

– Jesam, dobila sam ga. Prelep je poklon, čak mi je bilo neprijatno da ga uzmem, šokirala sam se. Dobila sam vrlo lep roleks od Ace.

A prsten? Šuškalo se da će te Aca zaprositi.

– Volela bih to da demantujem. Upoznala sam Acinu dugogodišnju devojku sa kojom on živi, koja je sve vreme bila uključena i nervirala se. To je divna devojka koja je vrlo razumna i dosta je tu učestovala, naravno ne zanima je da se pojavljuje u javnosti. Vrlo je jasno da to Aca ne radi iz emotivne ljubavi prema meni, već prijateljske, ta devojka o meni zna sve i tu problema nema.

Intervju Ane Ćurčić

Ata images

Ana je za sebe moralna pobednica

Aleks Nikolić je pobedila, kako to komentarišeš? Jesi li razočarana?

– Ona je godinama u rijalitiju, popularna je. Ja nisam ušla tu da pobedim, ali prošla sam šta sam prošla, vreme je odmicalo, šta mi se sve izdešavalo… Pred kraj, svaki čovek bi rekao da očekuje pobedu. Nisam razočarana, mnislim da njena pobeda nije životna, a moja pobeda je životna u tom smislu. Ušla sam da bih sredila svoj život, tek ću ga srediti, vrlo sam zadoboljna svojim plasmanom. Smatram se moralnom pobednicom! Otvorila sam neki novi put ka ženama koje su proživele isto što i ja, to je stvar kojom ću se definitivno praviti do kraja svog života.

IZVOR: pink.rs

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN