Deca Ane Ćurčić
ekskluzivno

February 26, 2023 12:30

By

Zvezdan će pozeleneti od muke, Aca Bulić potvrdio ulazak u Zadrugu: Za Anu ću život da dam

Aca Bulić ulazi u Zadrugu – detalje otkrio Jovani Jeremić

Ljubavni trougao Zvezdan Slavnić-Ana Ćurčić- Anđela Đuričić već nekoliko meseci trese ceo region. Kada je na imanje u Šimanovcima ušla Zvezdanova nevenčana supruga, Ana, činilo se kao da je strast sa Anđelom pala u zaborav, međutim… Ubrzo nakon Aninog ulaska, usledile su užasne situacije među bivšim partnerima koje su svakog dana sve strašnije.

Pročitajte: Anin sam večni čuvar – Ćurčićkin bivši stiže u Zadrugu – Zvezdan ga ne podnosi samo iz jednog razloga

Aca Bulić ulazi u Zadrugu

Foto: Youtube printscreen

Ćurčićeva neretko u Zadruzi pominje bivšeg partnera, Dragana Acu Bulića, njenu prvu i veliku ljubav, a sada je i kontroverzni biznismen prvi put stao pred kamere i otkrio sve o njihovom odnosu kao i o potencijalnom ulasku u Belu kuću.

– Nisam siguran da li ga je upoznala posle ili pre tragedije. On je bio čovek iz Beograda, neko ko je lepuškast, imali smo neke zajedničke drugare. Nisam imao ništa protiv… Nisam nikada mogao da zamislim da ovo može da se desi i da se desilo. Da je neko meni to javio, verujem da ništa od toga ne bi bilo – rekao je Aca i dodao:

Pročitajte: Tragedija u domu Slavnića – Zvezdanova majka se bori za život

Aca Bulić ulazi u Zadrugu

Foto: Youtube printscreen

– Da, ušao bih u Zadrugu, ako bi to njoj pomoglo. Ona je neko moj, to je moja Ana, ja bih život dao za nju, a ne ušao tamo. Ona je moja prva ljubav, moje nešto dečačko i čisto. Smatram da svaka žena treba da ima zaštitu i verujem da muškarci koji vole znaju o čemu pričam… Ne znam, ne verujem da bi Zvezdan nešto uradio, a ja bih samo ušao da zaštitim Anu – završio je Bulić.

S obzirom na to da je otkriveno da Aca Bulić ulazi u Zadrugu, ostaje nam da sačekamo taj trenutak i vidimo kako će Slavnić reagovati kada ga ugleda na vratima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink

FOTO: Youtube printscreen