Ana varala Zvezdana
Svet

February 24, 2023 09:11

By

Anin sam večni čuvar: Ćurčićkin bivši stiže u Zadrugu! Zvezdan ga ne podnosi samo iz jednog razloga

Bivši dečko Ane Ćurčić ulazi u Zadrugu

Poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić, bivši dečko Ane Ćurčić, uskoro bi mogao da postane jedan od učesnika rijlitija Zadruga, a sve kako bi pomogao svojoj prvoj ljubavi. On je u emisiji “Pitam za druga” otkrio da može da se zamisli u Zadruzi, te bi se rado obreo tamo ako bi Ana izrazila želju.

-Ušao bih kao Supermen! Njen sam večni čuvar – rekao je Bulić.

Pročitajte: Isplivala prošlost Ane Ćurčić – Nije baš tako divna kao što se predstavlja, bila je i u sukobu sa zakonom 

Ata images

Aca je u ispovesti ispričao i kako je počela njegova ljubav sa Anom.

– Vraćamo se u Titovo vreme, davno je to bilo. Moja prva, dečija ljubav. Sve najboje mogu da kažem i njoj i o tom periodu. Ja ću uvek biti tu za nju. Upoznali smo se još u nekom periodu kad smo bili klinci. Imao sam 10. ili 11 godina. Igrali smo fudbal, ona je kao devojčica igrala lastiš. U to vreme nije bilo telefona. Družili smo se, sedeli na klupici… – rekao je bivši dečko Ane Ćurčić, pa otkrio zašto je baš on rak rana Zvezdanu Slavniću.

Pročitajte: Drugarica otkrila jezive detalje iz Anine prošlosti – Zvezdan je pokušao da je ubije, on je rođen bolestan

Ata images

– Koliko ja znam, mislim da se ona odmah posle mene spojila sa Zvezdanom i počela da se zabavlja s njim. Posle toga se udala za drugog čoveka sa kojim ima dvoje divne dece, pa se posle vratila opet Zvezdanu. Kada žena spomene muškarca, to automatski izaziva ljubomoru. Zvezdana znam od pre njihove veze preko nekih prijatelja s Dorćola koji su bili bliski mom ocu. Zvezdana znam kao Dorćolca, kao mangupčića, lepog dečka… Nema ništa negativno o njemu da kažem iz tog perioda. Nismo imali nekih dodirnih tačaka nikad da bismo se družili – rekao je Bulić.

Bivši dečko Ane Ćurčić je otkrio da nije znao kroz kakve probleme prolazi sa Zvezdanom.

Pročitajte: Uništila je decu zbog Zvezdana – Drugarice Ane Ćurčić zgrožene njenim poniženjem 

Odnos Zvezdana i Ane

Foto: Youtube printscreen

– Meni je ona uvek delovala zadovoljno i srećno. Nisam nikad posumnjao na nešto što sada gledamo u rijalitiju. Takva njihova toksična veza mi nije padala na pamet. Znam da su ga i njena deca obožavala.

Bivši dečko Ane Ćurčić je ne poznaje ovakvu

Aca je otkrio da je razgovarao s njom pre nego što je ušla u Zadrugu, ali da sad ne gleda nju onakvu kakva zaista jeste.

Prošlost Ane Ćurčić

Instagram

– Pričali smo na tu temu, dao sam joj podršku. Rekla mi da želi da uđe i da se tako prikaže u najboljem svetlu. Pričali smo koliko je sposobna za to. Mi različito vidimo i ponašanje nije uvek ono što osoba jeste. Ana koju ja poznajem nije Ana iz rijalitija. Tako isto mislim da Zvezdan glumi i da nije pravi Zvezdan. Ana koju ja znam je jedna divna devojčica koja ne voli da se svađa. Prepamenta, elokvetna sa nekom energijom privlačnom i žesnkom. Ja nju znam kao devojčicu, a sad je žena. Ima tu puno nesigurnosti i puno stvari koje mi ne leže.

Ata images

Aca otkrio istinu o preminulom detetu

Ana je u Zadruzi ispričala svoju tešku životnu priču. Govorila je o njenom i Acinom preminulom detetu, a oboje veruju da je njihovo dete i dalje živo.

– Svaka moja ćelija pulsira da je naše dete živo, insinktivno znam da jeste. Bilo je pokušaja da ga nađemo. Nismo otišli u dotičnu agenciju da to prijavimo. Ana se time bavila. Moja lična istraživanja su ukazivala na to da su u to umešana dva lica iz poznatog beogradskog porodilišta, dva doktora koja danas žive u inostranstvu. Voleo bih da nađemo dete – rekao je bivši dečko Ane Ćurčić.

 

IZVOR: pink.rs

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM