Nova devojka Zvezdana Slavnića
Svet

February 15, 2023 15:45

By

Tragedija u domu Slavnića: Zvezdanova majka se bori za život

Zdravstveno stanje Zvezdanove majke iz dana u dan sve je lošije

Sada se navodno sve naglo pogrošalo, pa je pre nekoliko nedelja hitno izvedena iz doma za stare i smeštena u jednu ustanovu kako bi lekari u potpunosti mogli da joj se posvete i ukažu joj neophodnu pomoć s obzirom na to da se bori sa demencijom.

Pročitajte: Gori u Zadruzi – Anđela shvatila šta je uradila, javno se obratila roditeljima pa spomenula i Anu

Printscreen

Zdravstveno Zvezdanove majke nikad gore

– Slavica je mnogo loše, žena je skroz nestabilna. Demencija je u poslednje vreme baš uzela maha. Ona nekada nekoliko puta uradi ili kaže istu stvar. Ono što je bilo veoma zabrinjavajuće jeste činjenica da je Slavica nekoliko puta uzimala šaku lekova i pila, ne znajući koji lek uzima. Tako je jedan dan istu terapiju popila tri puta iako je ista propisana samo jednom dnevno. Situacija je tada bila alarmantna, budući da su to sve jaki lekovi i da je mogla da plati glavom – kaže izvor blizak Slavnićima i nastavlja:

Pročitajte: Strašne scene – Slavnić šutnuo ženu pa se pomirio sa Anđelom, doživeo pomračenje uma pa jecao Ani na ramenu VIDEO

Anđelina poruka slomljenim roditeljima

Youtube printscreen

– Ona je mnogo prijatna kada je svesna s kim priča, veliki je borac, ali je život nije mazio. Nekada ne zna ko je ko, pa svašta tako priča, nepovezano. Često je govorila da za svoju propast krivi Moku i Zvezdana. Istina je da je razvod od Moke mnogo uticao na njeno zdravlje, ali isto tako i njegovo ponašanje, budući da je bio baš loš prema njoj i da je nikada nije štedeo na rečima.

Kako se navodi, Slavica obožava svoju snajku Anu Ćurčić i pati zbog svega što joj je njen sin priredio.

Počitajte: Jadni otac i majka – Anđelu raskrinkala komšinica, ovakve pogrdne reči niste čuli ni u najgoroj noćnoj mori 

Instagram

– Ana obožava Slavicu i zaista se prema joj odnosi kao da joj je ćerka. Ona je čuvala i kod nje je u stanu bila kada je tražila da napusti dom za stare. To je bilo u avgustu prošle godine, a Zvezdan Slavnić je ubrzo ušao u rijaliti i ona je brinula o njoj. Plaćala joj je dom 48.000 dinara, a kada ju je Slavnić prevario s Anđelom, prestala je da plaća, pa mu se sad to odbija od honorara. Slavica je uvek stajala na snajkinu stranu, te pred njom nikada nije dozvolila da Zvezdan udari Ćurčićku iako je bilo i takvih situacija, to jest, njen sin je pokušavao i to pred njom – tvrdi izvor.

Inače, Moka Slavnić je sa Slavicom bio u braku 15 godina i imaju sina Zvezdana koji je suprugu Anu Ćurčić prevario u Zadruzi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images