Ana varala Zvezdana
Svet

May 17, 2023 16:04

By

Ana nije tako fina kao što se mislilo: Varala je Zvezdana sa ovim oženjenim pevačem

Ana varala Zvezdana sa poznatim pevačem

Kako piše magazin Star, Ana Ćurčić je navodno deset godina pisala dnevnik u kome je beležila svoje najintimnije tajne. Za njega niko nije znao sve do trenutka kada je trebalo da uđe u Zadrugu. Tada je kumi Mileni i još jednoj prijateljici ostavila dnevnik na čuvanje, koje su iz njega saznale da je Ana varala Zvezdana.

Pročitajte Uništila je decu zbog Zvezdana – Drugarice Ane Ćurčić zgrožene njenim poniženjem 

Ana varala Zvezdana

Instagram

Izvor koji je imao priliku da prelista Anin dnevnik otkriva da ni ona nije naivna, te da Zvezdanove sumnje da ga je navodno varala dok je bio u zatvoru imaju osnova jer je navodno u dnevniku napisala s kojim oženjenim pevačem je imala kratku avanturu dok je Zvezdan bio u Švajcarskoj. Ana je tog poznatog pevača obeležila inicijalima njegovog imena i jasno se zaključuje o kome je reč.

Pročitajte Mlađa je čak i od Anđele – Ova devojka se zaljubila u Zvezdana, pa zbog njega upala u velike dugove, a onda je Ana sve saznala

Ana varala Zvezdana

Youtube printscreen

– Ima svega tu, ali je najviše pisala o odnosu sa Zvezdanom. Međutim, veliki šok za sve nas je bilo to što ga je prevarila dok je on bio u Švajcarskoj u zatvoru. Sve se dešavalo 2017. godine, tada je Ana slučajno srela tog pevača, koji ima ženu i više dece. Baš je poznat i popularan, a ona ga zna iz vremena kada su bili klinci i kada se zabavljala sa Acom Bulićem. Tada je on bio nepoznat pevač i nastupao je po splavovima. Muvali su se prvi put posle njenog raskida sa Acom Bulićem, ali se tada ništa konkretno nije desilo. Sreli su se posle toliko godina, razmenili brojeve, dopisivali su se skoro svaki dan i njoj je u tom trenutku prijala pažnja jer je bila usamljena.

Pročitajte Sve je spremno za Anđelino i Zvezdanovo venčanje – Moka Slavnić otkrio sve detalje 

Ana varala Zvezdana

Youtube Printscreen

– Sa Zvezdanom je bila u nešto zategnutim odnosma i odlučila je da se sastane s tim pevačem. Još veći šok mi je što je on bio kod nje u stanu. Tu joj je bilo najsigurnije da se vide. Njihovo viđanje trajalo je oko dva meseca, a onda je dobila pismo od Zvezdana kako joj izjavljuje ljubav, piše joj da ne može da zamisli život bez nje i da jedva čeka da izađe iz zatvora kako bi oni započeli novi život.

Pročitajte Isplivala ružna prošlost Ane Ćurčić – Sve što je pripisivala Zvezdanu, radila je ona

Ana varala Zvezdana

Foto: Youtube printscreen

– Pošto je imala velike emocije prema njemu tada je odlučila da prekine aferu sa tim pevačem. On je ionako veliki švaler, sigurna sam da je brzo našao neku drugu – kaže Anina prijateljica.

Pročitajte Anina kuma oplela po njenoj porodici – Ovo je sestra Ane Ćurčić koja joj je okrenula leđa

Ana varala Zvezdana

Printscreen

– U dnevniku je napisala da je jako grizla savest i da sebi nije dugo mogla da oprosti tu prevaru. Ali je bila spokojnija što se ta prevara desila s pevačem kojeg je simpatisala i pre nego što je upoznala Zvezdana. Znala je da on neće širiti priču o njima jer ima porodicu i nadala se da Zvezdan nikada neće saznati za to. Kako je navela u dnevniku, nju je nerviralo i to što je Zvezdan stalno isticao vezu sa Ksenijom Pajčin, pa je malo i tu smirila svoj ego – otkriva prijateljica, dok njena kuma Kačavenda porče da je Ana varala Zvezdana.

IZVOR: STAR

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN