Ana Ćurčić i Aca Bulić
Svet

July 5, 2023 14:15

By

Ne gube vreme: Ana i Aca staju na ludi kamen, spremaju gala venčanje, njena deca su najsrećnija

Venčanje Ane Ćurčić i Ace Bulića dogodiće se uskoro

Dok je Ana Ćurčić boravila u Beloj kući najveća podrška u spoljnom svetu osim porodice bio joj je nekadašnji partner, Dragan Aca Bulić kojeg je ona neretko spominjala. Kada je kao drugoplasirana završila ovogodišnju sezonu “Zadruge” prvo je njemu u zagrljaj poletela, a već tada počele su spekulacije o tome da ljubav među njima nikada nije ni prestala.

Pročitajte: Aca Bulić zbog Ane ostavio ženu – Vezu potvrdili sočnim poljupcem u javnosti FOTO

Venčanje Ane Ćurčić i Ace Bulića

Ata images

Ipak, Zvezdanova bivša tvrdila je da su ona i Aca samo dobri prijatelji, te da Bulić već godinama ima stabilnu vezu koju ona ne želi da pokvari. Međutim, pre dve večeri sve spekulacije su se obistinile. Naime, Ćurčićeva je priznala da je obnovila emotivnu vezu sa Bulićem posle 25 godina. Kako prenose domaći mediji, njih dvoje, planiraju da se venčaju nakon što su svima rekli da su ponovo zajedno.

Pročitajte: Vreme je da javnost vidi ko su Ana i Aca Bulić – Isplivala nikad viđena fotka iz vremena najveće ljubavi FOTO

Venčanje Ane Ćurčić i Ace Bulića

Printscreen

– Ana i Aca su zajedno, to se samo čekalo, naravno, mislim, to se videlo iz aviona da se njih dvoje vole i da među njima tinja neviđena ljubav. Ja koliko znam oni žele da krunišu njihovu ljubav velikom proslavom, da se zavetuju na ljubav pred matičarem, kako to inače biva. Verovatno će pričati i o crkvenom venčanju, žele da stvarno to bude nešto za pamćenje, jer posle toliko godina, njih dvoje su se ponovo spojili i ne planiraju da se razdvoje više ikada – govori izvor, koji je potom otkrio i da Ana ne planira ponovo da Milenu pita da joj bude kuma:

Pročitajte: Ana Ćurčić progovorila o odnosu s kumom, ali i vezi sa Bulićem – Milena je prešla granicu

Venčanje Ane Ćurčić i Ace Bulića

Instagram

– Ma kakva Milena, posle svega, mislim da je tu stavljena tačka, tako da nema šta više da njih dve pričaju. Ana ima svoju najbolju drugaricu, tako da mislim da će nju i uzeti za kumu, Milena otpada.

Venčanje Ane Ćurčić i Ace Bulića čini se da će se veoma brzo i dogoditi s obzirom da su veoma zaljubljeni i srećni što su ponovo zajedno. Podsetimo, nakon što su se pomirili, Bulić je otkrio da je to bilo za očekivati.

Pročitajte: Susret Zvezdana i Anine dece svi su s nestrpljenjem čekali – Aca Bulić se umešao u sve

Venčanje Ane Ćurčić i Ace Bulića

Ata images

– Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uverenju da je mogla da nađe boljeg nekog. Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle “Zadruge” i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči – rekao je Aca Bulić, koji je posle mnogo godina ponovo u vezi sa davnašnjom devojkom, sa kojom je svojevremeno planirao porodicu i svadbu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Republika

FOTO: Ata images