Učesnici rijalitija "Zadruga 7 Elita" kažnjeni
Svet

September 23, 2023 20:45

By

Veliki šef hitno reagovao: Ovi Zadrugari su strogo kažnjeni zbog kršenja pravila FOTO

Učesnici rijalitija “Zadruga 7 Elita” kažnjeni mesečnim honorarima

Teodora Delić i Dušan Tomić Šan, učesnici rijalitija “Zadruga 7 Elita” kažnjeni su novčanim honorarima zbog fizičkog okršaja.

Pročitajte Počela je nova sezona rijalitija Zadruga, potpuno drugačija od svih prethodnih FOTO

Učesnici rijalitija "Zadruga 7 Elita" kažnjeni

ATA images

Nasilje strogo zabranjeno u Beloj kući 

Zbog fizičkog obračunavanja, njih dvoje su prekršili jedno od najbitnijih pravila Zadruge, a to je da je nasilje u rijaliti programu nedopustivo i zbog toga su kažnjeni mesečnim honorarima.

Tokom današnjeg sastanka u Beloj kući, Teodora je prišla Dušanu Tomiću Šanu i skinula mu kačket, nakon čega se on okrenuo i udario je rukom, a ukućani su odmah skočili i zaustavili ga kako ne bi napravio još veći haos.

Teodora je krenula na njega kako bi se odbranila i uzvratila udarac, ali zahvaljujući njihovim cimerima sastanak je prekinut a njih dvoje su razdvojeni.

Učesnici rijalitija "Zadruga 7 Elita" kažnjeni

ATA images

Podsetimo, svi učesnici “Zadruge 7 Elite” dobro su upućeni u sva pravila ponašanja kojih se moraju pridržavati tokom boravka u Beloj kući. Takođe, upozoreni su da će za kršenje pravila snositi posledice, te biti kažnjeni uglavnom oduzimanjem dela honorara. Svi učesnici potpisali su ugovore kojim su iskazali saglasnost sa pravilima “Elite”.

AUTOR: SVET

IZVOR: pink.rs

FOTO: ATA images