Žena Nenada Macanovića Bebice
Svet

May 24, 2022 12:07

By

Bebica je pre Miljane bio u braku sa bogatašicom: Evo ko je ona, čime se bavi i šta sve poseduje

Bebicina bivša žena kuje planove protiv njega

Nenad Macanović Bebica, učesnik Zadruge 5 i dečko Miljane Kulić, iza sebe ima brak i dve ćerke koje nije video već duže vreme, a koje će, kako tvrdi izvor Kurira ponovo videti ko zna kad.

Naime, kako tvrdi izvor blizak Macanovićevoj bivšoj ženi, ona smišlja način kako da ga u budićnosti izbegava kako ne bi uticao na njihove naslednice.

Bebicina bivša žena je buržujka

– Nenadova bivša žena ne voli medije i eksponiranje. Dosta joj je muke zbog vesti koji svakodnevno stižu do nje zbog njegovog ponašanja u rijalitiju. Zaposlena je u banci i svim silama se trudi da njihovim ćerkicama obezbedi lep i što udobniji život – priča izvor.

Uprskos tome što su razvedeni, ovo što se dešava sa Nenadom za nju je velika sramota. Ne može da se opasulji šta sve on radi na televiziji i čvrsto je rešila da kada izađe iz rijalitija prekine svaki odnos s njim.

Kako izvor navodi, bivša Bebicina žena živi u svom stanu mirno, tiho i povučeno i ne želi da se njene ili fotografije dece pojave u medijima.

Dečko Miljane Kulić

Printscreen Zadruga

Pročitajte: Ovome se niko nije nadao: Evo za koliki honorar je Bebica ušao u Zadrugu

– Situacija među njima je bila jako komplikovana i zategnuta i pre njegovog ulaska u rijaliti, ali od kada je njegova veza sa Miljanom postala javna, njegovoj ženi je postalo jasno da treba da ga izbriše iz života. Ona je radno sposobna žena kaja ima nekoliko nekretnina u centru Beograda koje izdaje. Živi svojim životom i na brak s njim gleda kao na grešku iz mladosti. Ona njemu čak ni alementaciju nije tražila, a na pomen njegovog imena menja temu jer ne želi da se zna da je s njim bila u braku. Ona je njega precrtala načisto. Devojčicama je zabranila da gledaju rijaliti i na sve načine se trudi da kompromitujuće vesti o njihovom posrnulom ocu ne dođe do njih – rekao je izvor.

IZVOR: KURIR

FOTO: PRINTSCREEN