Odnos Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice
Svet

August 22, 2023 08:00

By

Bebicina bivša žena se više ne krije: Evo kako izgleda, gde živi i u kakvom je odnosu s Macanovićem FOTO

Žena Nenada Macanovića Bebice nije ni slična Miljani

Otkad je raskinuo sa Miljanom, Nenad Macanović Bebica ne prestaje da proziva bivšu devojku i njene roditelje. Tako je nekada omiljeni zet Kulića izneo niz ne baš lepih detalja iz njihovog života, a ni oni njega nisu štedeli.

Pročitajte Policija u domu Kulića – Prizor koji su tamo zatekli je jeziv, porodica pokušala sve da zataška 

Žena Nenada Macanovića Bebice

Ata images

I dok u svom tom prepucavanju Marija i Miljana ponekad pomenu Bebicine roditelje i decu, o njegovoj bivšoj supruzi niko ništa ne govori. Žena Nenada Macanovića Bebice nikada se nije oglašavala javno i komentarisala bilo šta vezano za za svog bivšeg muža. On je pak svojevremeno tvrdio da je nekadašnju suprugu zbrinuo i da deca i ona žive na Novom Beogradu u novoizgrađenoj zgradi. Međutim, nedavno je isplivalo da to i nije istina jer je ona uslikana i usnimljena ispred jedne zgrade na Altini.

Pročitajte Osveta kakvu niko nije očekivao – Evo šta su Bebicini roditelji uradili Kulićima, ne veruju šta ih je snašlo 

Žena Nenada Macanovića Bebice

Printscreen

Nenad je pričao kako ona živi u novoizgrađenoj zgradi na Novom Beogradu, u kojoj joj je on navodno kupio stan, te da nije štedeo kada je u pitanju obezbeđivanje njegove bivše žene i dece. Ona je tada uslikana dok je iz automobila iznosila stvari i opušteno išla ka zgradi u kojoj zaista živi. Bebicinoj bivšoj je veoma teško palo što se on javno eksponira i na takav način sramoti njihovu decu, te zbog toga nije u kontaktu s njim.

Pročitajte Miljana Bebicinoj porodici život pretvorila u pakao – Nenadova sestra otkrila sve o njihovoj vezi, njegovoj ženi i deci, porodičnom bogatstvu

Žena Nenada Macanovića Bebice

Printscreen

Marija je danas iznela detalj da Bebicu nazivaju “psihopatom”, te da svoje najbliže uopšte ne viđa.

IZVOR: ALO

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN