Pesma Cece Ražnatović iz filma o Džeju svet portal svet
Svet

January 11, 2024 19:29

By

PREMIJERA: Poslušajte novu pesmu Cece Ražnatović koju je snimila za film o Džeju, suze će vam odmah krenuti (video)

Pesma Cece Ražnatović iz filma o Džeju veoma je emotivna

Danas je održana konferencija za novinare povodom  filma “Nedelja”, koji će u bioskopima biti premijerno prikazan 18. januara. Pored toga što svi sa nestrpljenjem iščekuju da vide životnu priču legendarnog muzičara, isto tako se očekuje pesma Cece Ražnatović iz filma o Džeju koja će biti naslovna numera pomenutog ostvarenja.

Pesma Cece Ražnatović iz filma o Džeju svet portal svet

ATA images

– Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi, a jako mu se dopala. Pesma je ostala u “fioci” sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem – govori izvor blizak reditelju.

Pročitajte Pesma Cece Ražnatović iz filma o Džeju rasplakala Đorđa Davida i Viki Miljković

– Dugo su se razmišljali ko bi od njegovih kolega mogao da otpeva naslovnu numeru i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca, jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja – završava priču izvor.

Pesma Cece Ražnatović iz filma o Džeju osvanula na Cecinom Instagramu

Iako su svi mislili da će pesma Cece Ražnatović iz filma o Džeju svetlost dana ugledati kad i film, folk diva je večeras sve iznenadila objavivši jedan deo numere na svom Instagram profilu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

– “Sad da ti pokažem ljubav…” Znam da ste nestrpljivi i ne želim da čekate dugo. Sitno odbrojavamo… Simbolično “Za kraj” za našeg Džeja i našu Marinu. Futa i ja – napisala je Ceca uz emotikon srca.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)


Više fotografija sa konferencije za medije povodom premijere filma “Nedelja”, možete pogledati u galeriji ispod.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM