Aleks Nikoić trudna
Svet

July 28, 2023 15:45

By

Istina o putovanju u Pariz: Cara došli da hapse, Aleks našla prve karte za let i pobegla zajedno sa njim

Filip Car pristao je na nagovor verenice Aleksandre Nikolić da ode u Francusku, samo iz jednog razloga. Naime, par dana pre nego što su iznenada otputovali, Caru je na vrata došla policija kako bi ga privela na informativni razgovor. On srećom nije bio kod kuće, ali kada je skontao o čemu se radi, rekao je Aleksandri da odmah kupi karte za prvi slobodan let za Pariz.

Pročitajte: Filip Car saopštio da je raskinuo sa Aleks, ona mu brutalno odgovorila – Oglasila se i njena majka

Aleks i Car u Parizu

Ata images

– Cara jure za neke prekršaje i neplaćene kazne od ranije. On je mislio da je to zastarelo, ali zapravo to tek treba da zastari, a sudstvo i policija u tom periodu proveravaju i pritiskaju okrivljene. Kada je to skontao Car je rekao Aleks da će joj ispuniti želju da odu u Pariz, pa se na neko vreme neće vraćati u Crikvenicu, kako policija ne bi mogla da ga nađe.

Pročitajte: Sada je definitivno kraj – Aleks ostavila Cara, zatekla ga kako je vara sa drugaricom, u Crikvenici haos

– Nije baš bio srećan zbog puta u Pariz, još su ceo dan proveli na aerodromu i izgubili su prtljag sa kojim su krenuli iz Hrvatske, a dok su tražili stvari propustili su svoj let za Pariz i ceo dan su čekali na sledeći za koji su morali da kupe nove karte.

Pročitajte: Od raskida do venčanja za nekoliko dana – Aleks i Car stali na ludi kamen, osvanule fotke sa ceremonije FOTO

– Kao u inat, taj avion je kasnio četiri sata, pa im je sve preselo. Bukvalno su u jednom momentu hteli da odustanu. Car je divljao od besa, čak je rekao Aleksandri ‘Bolje da sam poplaćao te kazne, pa da mogu da sedim normalno kao čovek u kući, nego što već dva dana trčim po aerodromima’. U Parizu ih je dočekalo loše vreme i kiša, što ih dodatno nervira. Valjda će im krenuti nabolje inače će se posvađati i potući – kaže za Svet izvor blizak paru.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images