Aleks Nikoić trudna
Svet

July 8, 2023 16:15

By

Sada je definitivno kraj: Aleks ostavila Cara, zatekla ga kako je vara sa drugaricom, u Crikvenici haos

Car prevario Aleks, nova devojka sve priznala

Aleksandra Nikolić i Filip Car neguju svoje turbulentne odnose, jer za njih se rijaliti još uvek nije završio. Iz nedelje u nedelju, oni nalaze novi razlog za svađu i dramu. Sada su opet raskinuli, jer je Aleksandra shvatila da Filip ne može da bude veran kada ga je uhvatila na delu sa nepoznatom devojkom.

Pročitajte: Od raskida do venčanja za nekoliko dana – Aleks i Car stali na ludi kamen, osvanule fotke sa ceremonije FOTO

Car prevario Aleks

Ata images

Aleksandra je jako ljubomorna, smeta joj što se piše da se video sa Anđelom Đuričić dok par dana nisu bili zajedno, i što je navodno tražio Dalilin broj. Drugarice joj stalno pune glavu da je Car vara s kim stigne, pa mu ona ništa ne veruje, stalno ga proverava. Aleks zna da je Car voli, ali isto tako sumnja u njega i to s pravom, Filip je dokazao da ženama ne može da odoli i često ih menja. Aleks najviše plaši da je on ne pravi budalom i da joj ne radi nešto iza leđa, ali Car to nikad ne bi priznao. Nedavno su se pokačili i opet raskinuli jer je Aleks napravila ljubomornu scenu.

Pročitajte: Aleks podelila najlepše vesti – Filip Car je spreman za ulogu oca, video iz Crikvenice sve otkriva

Car prevario Aleks

Instagram

Dok je ona završavala neke obaveze, Filip je okupio društvo, tu su bile i neke devojke, a kad je Aleks nenadano banula, imala je šta da vidi na gomili, baš je poludela. Opuštena amosfera, smeh, valjanje, alkohol, devojke polugole. A kad se ona pojavila, muk. Nije joj jasno zašto je prećutao da dolaze neke devojke, ako su drugarice, zašto bi lagao. Napravila je scenu, a ta devojka što je sedela do Cara pravdala joj se da među njima nema ništa i da je zalutala tu sa nekim drugom. Baš je bilo neprijatno. Pomiriće se oni za par dana i sve će biti divno, do nekog novog skandala – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Pročitajte: Pukla ljubav između Aleks i Filipa – Car se oglasio odmah posle raskida FOTO

Car prevario Aleks

Ata images

Da li je Car prevario Aleks, ostaje misterija, ali sve ukazuje na to da je on devojci često neveran, mada ko zna, možda je sve ovo njihova uvertirta pred ulazak u “Zadrugu” 7. Ostaje nam da vidimo ubrzo…

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images