Instagram profil Moke Slavnića
Svet

31 маја, 2023 10:35

By

Moka Slavnić opleo po Anđelinim roditeljima: Oni su ljubomorni na mene, a evo i zbog čega

Izjava Moke Slavnića o Anđelinim roditeljima je iznenađujuća

Otkad su diskvalifikovani iz Zadruge, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić borave kod njegovog oca Moke u Beogradu, koji je sinovu izabranicu prihvatio kao svoju ćerku.

Pročitajte Roditelji Anđele Đuričić se konačno oglasili – Otac ljut kao ris, ovo su reči koje je uputio ćerki

Izjava Moke Slavnića

Kurir tv printscreen

I dok je Moka svojatao i podržavao Anđelu, kako su prenosili mediji, roditelji su je se odrekli, pa su čak od sramote i kuću stavili na prodaju. No, Moka je ove navode demantovao.

– Demantovaću te iz pouzdanih izvora. Ta osoba koja dobro poznaje njene roditelje mi rekla da situacija uopšte nije takva kako su mediji predstavili. Ta kuća se prodaje pet godina, ne prodaju je zbog Anđeline situacije u Zadruzi – rekao je Slavnić.

Pročitajte Idealna prilika za Zvezdana – Otkriveno koliko je zaista bogata Anđela 

Izjava Moke Slavnića

Printscreen

Izjava Moke Slavnića koja je potom usledila sve je iznenadila, jer je u njoj košarkaška legenda malo potkačila roditelje Anđele Đuričić.

– Nisam se čuo sa njima. To bi bilo neukusno. Oni su malo ljubomorni jer prisvajam Anđelu. Oni su imali animozitet prema Zvezdanu iz opravdanih razloga – kazao je Slavnić za „Hype“.

 

Anđela uskoro na sudu

Inače, Majin otac Radomir Taki Marinković podneo je krivičnu prijavu protiv Anđele nakon što je njegovoj ćerki nanela povrede.

Pročitajte Hladnokrvno poniženje – Maja zavila u crno Aleks i Filipa, par gubi bebu zbog bolesti 

Izjava Moke Slavnića

Ivan Vučićević

– Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, jer je rekao da je povredila vrat. Ja to nisam ništa video, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posledica, on će kontaktirati produkciju da se to sve odradi – rekao je Taki za „Informer“.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: HYPE, INFORMER

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM, KURIR TV PRINTSCREEN