Kuća Nikoline Pišek svet portal svet
Svet

June 28, 2023 12:04

By

Miša Grof likuje: Policija privela Nikolinu Pišek, a ovo su razlozi

Nikolina Pišek privedena na granici

Voditeljka Nikolina Pišek poslednjih godinu dana prolazi kroz veoma težak period. Od smrti supruga, do sukoba s njegovim ocem, preko blokiranja imovine… A, na svu njenu muku, Nikolina Pišek privedena je na granici.

Pročitajte U inat svekru – Nikolina Pišek više ne krije da je srećna, evo ko je muškarac koji je vratio u život FOTO 

Nikolina Pišek privedena

Instagram

– Da, priveli su me zbog neplaćene sitne prometne kazne. Na granici su me priveli i onda su me držali. Zbog toga se privodi, zbog toga što mi nije uručena bila kazna više puta. Onda je to bio problem nešto sa adresom – ispričala je voditeljka.

Inače, Nikolina naišla je na problem zbog toga što ne može da proda vilu u Zagrebu, jer je ćerka iz prvog braka njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića navodno podnela tužnu protiv nje sa zahtevom da se imovina podeli, prenose domaći mediji.

Pročitajte Nikolina potvrdila da je Vidoje imao ljubavnicu – Oglasio se i njegov otac, pa opleo po snajki 

Nikolina Pišek privedena

Rajko Ristić

Naime, Pišekova je prošle godine u septembru oglasila vilu u kojoj je živela sa pokojnim suprugom Vidojem i njihovom ćerkom i to za neverovatnih 1.700.0000 evra. U jednom momentu oglas je bio povučen, ali ne zbog toga što je kuća prodata, već zato što je navodno Ristovićeva ćerka iz prvog braka tužila Nikolinu, kako bi dobila nasledstvo svog oca, zbog čega je sud doneo privremenu odluku da nekretnina ne može biti na prodaju dok se spor ne završi.

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM