Bivša žena Željka Joksimovića
Svet

12 јануара, 2023 20:33

Bivša žena Željka Joksimovića ponovo provocira Jovanu: Voditeljkina reakcija je iznenađujuća FOTO

Bivša žena Željka Joksimovića objavila njegovu pesmu

Jovana i Željko Joksimović više od deceniju žive u skladnom braku, a čini se da njihovu ljubav niko i ništa ne mož da naruši. I dok su mnogim javnim ličnostima pripisivane ljubavne afere, za voditeljku i pevača nikada nisu vezivani nikakvi skandali. Međutim, uvek postoji neko ko će malo da uzburka mirno more.

Pročitajte: Drama u porodičnom domu, bivša žena Željka Joksimovića objavila prepiske – Ova žena mi je uzela sve 

Instagram

Naime, s vremena na vreme bivša žena Željka Joksimovića objavi neke fotografije, ili napiše nešto na društvenim mrežama što mnogi protumače kao provokaciju upućenu poznatoj voditeljki.

Pročitajte: Ko bi odoleo ovakvoj lepotici – Bivša žena Željka Joksimovića se pohvalila koji frajer gaji simpatije prema njoj FOTO 

Instagram

A, čini se da je to upravo učinila danas sa svoja dva posta. I dok je na prvom objavila fotografiju na kojoj je pisalo: „U kafani se zove tura, a ne bivša“, drugi je praćen pesmom njenog bivšeg supruga.

Pročitajte: Bivša žena Željka Joksimovića više ne želi da ćuti – Ovo su stvari koje su joj smetale u braku sa pevačem 

Podsećamo, bivša žena Željka Joksimovića pre nekoliko dana objavila je nekoliko rečenica koje je počela sa: „Jovana, znaš li šta sve žene trpe zbog muškarca…“ Nastavak pročitajte OVDE.

Međutim, Jovana uopšte ne reaguje na Vesnine objave, što je mnoge iznenadilo.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM