Izjava Jovane Joksimović svet portal svet
Svet

April 15, 2024 20:49

By

Jovanu Joksimović na ovoj fotografiji nećete prepoznati: Ovako je izgledala na početku svoje karijere

Jovana Joksimović na početku karijere izgledala je drugačije

Jovana Joksimović započela je svoju karijeru 2001. godine na BK televiziji, gde je vodila autorske emisije posvećene filmu “Trejler”, a potom i “Blokbaster”. Jovana Joksimović na početku karijere nije ni slutila da će jednog dana posedovati svoju televiziju.

Jovana Joksimović na početku karijere svet portal svet

Foto: Instagram

Jovana je na BK televiziji počela da radi sa samo 18.godina.

Mama je bila očajna što ne studiram kako treba. Kad naviknete roditelje na to da ste odličan đak, da nemaju nikakve probleme na tu temu, onda je sve drugačije. Odjednom rešim da neću da učim i da meni te studije idu na živce. Način na koji je Ekonomski fakultet funkcionisao te 2000. godine mnogo me je nervirao – prisetila se voditeljka

Pročitajte Danas je u Breninom domu trebalo da se slavi – Umesto toga suze i tuga

– Posle iscrpnih razgovora moji roditelji shvatili su da od ekonomije nema ništa. Mama mi je jasno stavila do znanja: „Slušaj, ili ćeš da studiraš ili da radiš“. Odgovorila sam okej, radiću.

Jovana Joksimović na početku karijere svet portal svet

Bojan Vuković

– Jednog dana mi je rekla: “Ti si na ekonomiji, a “BK” televizija ima konkurs za nova lica i traže ljude za marketing. Ti se prijaviš, daš svoj CV, kažeš da studiraš ekonomiju. Ne kažeš neuspešno, već vrlo uspešno, i onda te oni ubace tamo u marketing” – rekla je Jovana koja je prilikom apliciranja shvatila da to nije konkurs za marketinške stručnjake, već za nova lica, prenosi Gloria.

Jovana Joksimović na početku karijere maštala je o današnjem uspehu

Mi smo svi birali profesije kojima smo želeli da se bavimo. Ono što sam želela, ja sam to dobila. Ovaj posao kao i svaki, ima svoje benefite, ima svoje mane. Srećna sam što radim to što sam želela i što sam u svom poslu mislim korektna. Nema tu da se žalimo: “Jao, prilaze mi, pa nam šalju komentare”.

Jovana Joksimović na početku karijere svet portal svet

Ata images

– Šta ste hteli dobili ste. Prema tome, naučite da se nosite sa time, da ne biste imali probleme. Ja tako razmišljam i sve mane ovog posla pokušavam da stavim sa strane da ne primećujem, a u benifitima uživam – rekla je jednom prilikom voditeljka, koja je na početku svoje karijere izgledala potpuno drugačije.

Jovana Joksimović na početku karijere svet portal svet

Youtube printscreen

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM