Odnos Jovane i Srđana svet novine svet portal
Svet

April 7, 2024 19:30

By

Jovana je kuma Srđana ostavila na cedilu, a sad priznaje: Žao mi je

Odnos Jovane i Srđana nije više skladan kao ranije

Uprkos dugogodišnjem zajedničkom radu koji je doneo prijateljstvo i na kraju kumstvo, Jovana Joksimović i Srđan Predojević su posle 15 godina prekinuli saradnju i nastavili voditi odvojene karijere.

Odnos Jovane i Srđana svet novine svet portal

Instagram printscreen

Nakon prekida zajedničke saradnje odnos Jovane i Srđana se promenio

Podsetimo, nakon što je TV “Prva” prekinula saradnju s popularnim voditeljskim parom, podigla se velika prašina. Budući da je javnost o svemu bila informisana uglavnom preko društvenih mreža, Jovana se menadžmentu TV “Prva” obratila saopštenjem u kojem je iznela viđenje cele situacije i najavila tužbu protiv njih.

Pročitajte Rastanak je bio neizbežan – Kaća i Gobelja više ne žive zajedno, evo šta se desilo

S druge strane, voditelj Srđan Predojević nije skrivao koliko je teško doživeo gubitak posla.

“Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znamo zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na „Prvoj”. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi”, izjavio je on za “Informer”.

Odnos Jovane i Srđana svet novine svet portal

Instagram

U međuvremenu je poznati voditelj navodno dobio ponudu od televizije “K1” da zajedno sa Jovanom Joksimović vodi jutarnji program. Uslovi koji su Predojeviću ponuđeni tada od strane pomenute televizije, bili su neprihvatljivi, pa čak i uvredljivi, zbog čega je voditelj iste, bez razmišljanja odbio, prenela je Nova.rs.

Pročitajte Za njega više ne POSTOJI! Srđan ne može Jovanu da vidi očima! Ovo je dokaz?

Naime, prema pisanju pomenutog portala, Jovana Joksimović nije ispoštovala dogovor koji je prethodno napravila sa svojim dugogodišnjim kolegom i kumom Srđanom Predojevićem. Njih dvoje su se nakon otkaza na Prvoj TV dogovorili da angažuju advokata kako bi predali zajedničku tužbu protiv ove televizije.

Međutim, voditeljka je navodno odustala od tužbe, jer je uspela da dobije otpremninu od “Prve”, dok Predojeviću nije isplaćena nadoknada za dugogodišnji rad i to je bio trenutak kada je došlo do konflikta među dugogodišnjim saradnicima i kumovima.

Odnos Jovane i Srđana svet novine svet portal

Foto: Instagram

Jovana Joksimović gostovala u emisiji kod Goce Tržan, te je odgovarala na razna pitanja. Kada je Goca upitala koja je to magija koju poseduje da svaka emisija u kojoj ona gostuje dostigne neverovatnu gledanost, Jovana je u tom trenutku spomenula i svog kuma Srđana i rekla:

“Srđan i ja smo tokom 20 godina bili tim koji je donosio fantastične rezultate. I žao mi je što danas ne radimo zajedno jer mislim da bismo zajedno imali još mnogo toga da uradimo na televizijskom nebu.”

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram