Objava Dragane Mirković svet portal svet
Svet

February 26, 2024 20:45

By

Istina boli samo zavidne: Evo šta se krije iza stečenog bogatstva Tonija Bijelića, mnogima neće biti pravo

Biografija Tonija Bijelića je impresivna

Toni Bijelić je rođen 1973. godine u Beču. Tonijeva porodica ima srpsko poreklo, tako da se za njega često kaže da je Srbin koji je rođen u Beču. Važi za jednog veoma ozbiljnog čoveka koji je svestan svojih životnih ciljeva i koji je od malena usmeren na rad, trud i zalaganje. Biografija Tonija Bijelića veomao je bogata iskustvima, znanjima i radom…

Biografija Tonija Bijelića

Instagram

Toni nije do svog uspeha i svoje slave stigao preko noći. Iza svega toga se kriju se godine i godine truda i marljivog rada. Toni je svoje obrazovanje stekao u Austrijii a od malena je učio da čovek mora biti uporan, disciplinovan i ozbiljan kako bi ostvario uspeh. Život u Austriji omogućio mu je bolji pogled na svet biznisa.

Privreda Austrije je izuzetno razvijena i njeni principi rada su veoma moderni i relevantni. Toni je vrlo mlad počeo da bude samostalan i da upravlja svojim biznisom. Njegovi roditelji su mu pružali punu podršku i verovali su u njegovu želju i ambicioznost.

Biografija Tonija Bijelićasvet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Toni je sve do svoje 26. godine bio nepoznat široj javnosti, iako je već imao svoju firmu i uspešan biznis iza sebe. Toni je 1999. godine stupio u brak sa poznatom pevačicom narodne muzike Draganom Mirković, koja je u to vreme bila u usponu svoje karijere. Dragana Mirković je od svog supruga starija samo pet godina i ta razlika u godinama nikada nije smetala njihovom braku, kao i njihovom međusobnom odnosu. Kao mladić je veoma voleo automobile. Oni su bili njegov život i njegova strast. Tako da je Toniju bilo veoma lako da uđe u svet automobilske industrije. Ne postoji ništa lepše nego kada čovek radi ono što voli i ono u čemu uživa a biografija Tonija Bijelića to i dokazuje.

Biografija Tonija Bijelića

Foto: Instagram

Biografija Tonija Bijelića – Kada se spoji posao i zadovoljstvo 

Da je Toni čovek koji uživa u automobilima svedoči podatak da se ispred njegove kuće nalaze automobili poznatih marki, kao što Ferari i Mercedes.

Pročitajte Tanja Savić i Muki Bešić podelili srećnu vest – Čestitke stižu sa svih strana

Toni je uspeo da spoji posao i zadovoljstvo i da na taj način zaradi puno novca. Toni trenutno važi za velikog giganta u auto industriji i njegovo ime je u tom svetu veoma cenjeno i poštovano.

Biografija Tonija Bijelića

Foto: Instagram

Na taj način Toni je stekao puno pravo da proizvodi nove modele u ovoj industriji. Prava senzacija za sve ljubitelje automobila bila je vest da je jedan Maybach coupe kupio Žan Klod Van Dam, poznati filmski glumac. Inače, Van Dam je dobar prijatelj Tonijeve supruge, Dragane Mirković. Van Dam je ovaj luksuzni auto platio gotovo dvesta hiljade evra.

Pročitajte Sve je nestalo preko noći – Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom

Veliki uspeh u auto industriji Toniju je obezbedio puno novca, ali i dobar položaj u društvu. Toni je svoj ekonomski status iskoristio da se posveti nekretninama i da na taj način dodatno zaradi. Toni je pored automobila, lider i u nekretninama i svaka od njih bila je veoma skupa. Ali, to nije zaustavilo Tonija da nastavi dalje da „osvaja Beč.”

Biografija Tonija Bijelića

Foto: Instagram

Biografija Tonija Bijelića – Porodici obezbedio samo najbolje

On je nedavno kupio dvorac u Beču, koji je sagrađen još u 12. veku. Dvorac nosi naziv „Ebenfurt“ i enormno je prostran. Takođe, ovaj dvorac poseduje i veliki plac, koji se procenjuje na 1,5 hektara. Toni je ovaj dvorac kupio zbog samog istorijskog značaja, ali i zbog restauracije. U restauraciju ovog dvorca uloženo je brdo para, ali to je bila Tonijeva želja i kao takva ona se mora poštovati.

Pročitajte Desilo se ono čega se Dragana Mirković najviše plašila – Pevačicinog sina ljubav odvela iz porodičnog doma

Toni je i pored silnog bogatstva ostao dosledan svojoj porodici i svom domu. Nikada nije isticao svoje bogatstvo i time ponižavao ostale ljude oko sebe. Mnogi njegovi prijatelji i poznanici ga smatraju „skromnim milionerom“. Biografija Tonija Bijelića anije toliko povezan sa sredstvima javnog informisanja i može se reći da on živi jedan vrlo miran i ujednačen život.

Suprug Dragane Mirković

Foto: Instagram

 

Muž Dragane Mirković – Romantična prosidba za pamćenje

Toni je u javnosti predstavljen kao divan, nežan i odan suprug. Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno. Toni zapravo nije znao ko je ona, pošto je ceo život proveo u Austriji i nije bio upućen u muzički svet Srbije. Oni su se u Beču upoznali uz veliku pomoć njegovog menadžera. Toni je od prvog susreta bio zaljubljen u Draganu. Oni su se godinu dana zabavljali i održavali svoju vezu, iako su bili međusobno udaljeni. Odlučili su da se venčaju tokom 1999. godine i to u Beču. Zbog sankcija i restriktivnih mera, najbliža rodbina Dragane nije mogla da dođe u Beč. Dragana je bila veoma tužna zato što na njenu svadbu nisu mogli da dođu ni njeni roditelji.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna – Toni Bijelić zamenio Draganu mnogo mlađom, ni on više ne liči na sebe (foto)

Biografija Tonija Bijelića

Foto: Instagram

Toni je bio izuzetno kreativan i romantičan, kada je u pitanju način na koji je zaprosio svoju voljenu suprugu.

Naime, Toni je zaprosio Draganu dok su čekali na semaforu. Njihov brak je uspeo da iznedri dvoje dece i to ćerku Manuelu i sina Marka. Toni je pre tri godine bio bolestan i imao upalu pluća. Dragana se tada nije odvajala od svog supruga i ona tvrdi da je to bio najgori period u njihovom braku. Njihova ljubav je beskrajna, kao i njihova međusobna podrška. Toni se i nakon dve decenije braka ponaša kao dečak koji je do ušiju zaljubljen u svoju devojčicu. O tome svedoči poklon koji je Toni predao svojoj supruzi za 50. rođendan. U pitanju je bio automobil marke Mercedes, vrednosti oko pola miliona evra.

Zanimljivo je i da Draganinog muža svi znaju kao Tonija tim imenom ga oslovljavaju a njegovo pravo ime je ustvari Antonije Bijelić, preneo je Espreso.rs a biografija Tonija Bijelića ostavila je sve bez daha.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Ivan Vučićević